Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Η μεγάλη… επιστροφή στον ΠΑΟΚ – "Μεταγραφή" από το πουθενά ο Γκαρσία
| 2021-04-26 11:03:00

Η μεγάλη… επιστροφή στον ΠΑΟΚ – "Μεταγραφή" από το πουθενά ο Γκαρσία

Η μεγάλη… επιστροφή στον ΠΑΟΚ – "Μεταγραφή" από το πουθενά ο Γκαρσία

Ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στα τελευταία ντέρμπι και πως κινδύνεψε να… καεί. Η κίνηση-ματ από τον Πάμπλο, η φανέλα βασικού και ο λόγος που είχε «εξαφανιστεί».

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία το τελευταίο διάστημα έχει δει την ομάδα του από εκεί που ήταν... «μπάτε σκύλοι, αλέστε» στην άμυνα να έχει εξελιχθεί σε ένα αρκετά στιβαρό σύνολο που δέχεται λίγες φάσεις και... καθόλου γκολ.

Τα τρία τελευταία ματς με Ολυμπιακό (2-0), Άρη (1-0) και Παναθηναϊκό (0-0) τα μαρτυρούν όλα για την βελτίωση που υπάρχει. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει χειρότερη άμυνα τόσο από Άρη όσο και από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Εάν υπάρχει ένας έξτρα λόγος για να χαμογελά ο Πάμπλο Γκαρσία αυτός δεν είναι άλλος από την καθιέρωση του Βαρέλα στην βασική ενδεκάδα στα δύο τελευταία ματς. Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί στην βασική ενδεκάδα για το πρωτάθλημα πριν τα δύο τελευταία ματς ήταν στις 7 Μαρτίου στο 2-2 με τον Άρη, όπου δεν τα είχε πάει καλά, με αποτέλεσμα να βρεθεί προσωρινά στον πάγκο. 

Το γεγονός ότι είναι ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του ΠΑΟΚ και ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 δεν αφήνει το... περιθώριο στον Γκαρσία να τον «κάψει», οπότε η επιστροφή του στις καλές εμφανίσεις είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για τον Γκαρσία, την ώρα που Κρέσπο και Ίνγκασον έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού. Εξάλλου, ο Βαρέλα είναι ένας εκ των κορυφαίων στόπερ της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, έχοντας 186 συμμετοχές, 9 γκολ και 6 ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίκρυνε ο ΠΑΟ, δεν βλέπεται - Χτυπάει βρώμικα τον ΠΑΟΚ, αλλάζουν όλα - Μόνος κόντρα σε όλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags