Facebook Pixel ΑΕΚ: Επιμένει για τον "βράχο" η ΑΕΚ - Στο σπίτι του ο Ταυλαρίδης - Γιόχανσον: "Είναι σπουδαίος"!
| 2021-04-28 09:28:00

Επιμένει για τον "βράχο" η ΑΕΚ - Στο σπίτι του ο Ταυλαρίδης - Γιόχανσον: "Είναι σπουδαίος"!

Sportdog Team
Επιμένει για τον "βράχο" η ΑΕΚ - Στο σπίτι του ο Ταυλαρίδης - Γιόχανσον: "Είναι σπουδαίος"!

Ο 32χρονος στόπερ έχει ήδη επαφή με την ΑΕΚ και έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», με τον ίδιο να συζητά για 3ετές συμβόλαιο διότι αναζητά την «ασφάλεια». Πήγε σπίτι του ο Ταυλαρίδης.

ΑΕΚ: Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα αποτελεί τον πρώτο στόχο της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας εδώ και πολύ καιρό και η περίπτωσή του επανήλθε τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο.

Ο έμπειρος αρχηγός της Ρεν δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του με τα τωρινά δεδομένα. Ήδη στις προσεγγίσεις που του έχουν γίνει δεν φαίνεται… ζεστός για να παραμείνει και ψάχνει νέες προκλήσεις στα καριέρα του.

Ο 32χρονος Γάλλος στόπερ έχει ήδη επαφή με την ΑΕΚ και έχει στα χέρια του το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων», με τον ίδιο να συζητά για 3ετές συμβόλαιο διότι αναζητά την «ασφάλεια».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Sportday", ο Στάθης Ταυλαρίδης βρέθηκε στην Γαλλία και στο σπίτι του Ντα Σίλβα, θέλοντας να τον προσεγγίσει από κοντά και να του μεταφέρει την πρόταση της Ένωσης.

Με την Ρεν φέτος μετρά 34 παιχνίδια με 4 γκολ και στο τελευταίο ματς με την Ντιζόν έμεινε εκτός αποστολής λόγω κίτρινων καρτών. Η ομάδα του… τρέχει να προλάβει το ευρωπαϊκό εισιτήριο έχοντας μπροστά του Μαρσέιγ και Λανς.

Τέλος, για τον Ντα Σίλβα μιλάει στην "Ώρα των Σπορ" και ο συμπαίκτης του τα προηγούμενα χρόνια στη Ρεν και πρώην της ΑΕΚ, Γιάκομπ Γιόχανσον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για σπουδαίο αμυντικό.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags