Facebook Pixel "’Έσκασε" πρόταση για τον Μάντζιο στον Άρη - Στον... αέρα όλα - Τι θα απαντήσει
| 2021-04-30 05:30:00

"’Έσκασε" πρόταση για τον Μάντζιο στον Άρη - Στον... αέρα όλα - Τι θα απαντήσει

Sportdog Team
"’Έσκασε" πρόταση για τον Μάντζιο στον Άρη - Στον... αέρα όλα - Τι θα απαντήσει

Όλα δείχνουν ότι η καλή πορεία των Κίτρινων στο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά, μόνο αδιάφορη δεν έχει περάσει μιας και στο στόχαστρο ομάδων έχει μπει ο Έλληνας τεχνικός και μάλιστα από σύλλογο που έχει πολύ... χρήμα με τους πάντες στον Άρη να περιμένουν το τι ακριβώς θα συμβεί

Άκης Μάντζιος - Μέλμπουρν Βίκτορι: Η ξέφρενη πορεία του Άρη έκανε τον Έλληνα τεχνικό να ανεβάσει τις... μετοχές του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μάλιστα όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metrosport 95.5 ο ίδιος δέχτηκε πρόταση από την ομάδα της Αυστραλίας, που τον θεωρούν ιδανική λύση στο πλάνο που έχουν. Ο προπονητής των Κίτρινων βέβαια τόνισε ότι αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τον Άρη, με προτεραιότητά του να είναι η παραμονή του στο σύλλογο. Παρόλα αυτά άφησε ένα... παραθυράκι ανοιχτό τονίζοντας ότι μπορούν να υπάρχουν νέες επαφές όταν ολοκληρωθεί το τι θα γίνει με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Τελικά η Μέλμπουρν Βίκτορι συμφώνησε με τον Τόνι Πόποβιτς για την θέση του προπονητή, όμως η στάση που είχε ο Άκης Μάντζιος εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους του Άρη δείχνοντας διάθεση να συνεχίσουν μαζί, αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο για νέο συμβόλαιο.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags