Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Ποιοι φεύγουν, τέλος κορυφαίο όνομα - Έρχεται και... απίθανη πρόταση!
| 2021-05-04 05:52:00

"Σκούπα" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Ποιοι φεύγουν, τέλος κορυφαίο όνομα - Έρχεται και... απίθανη πρόταση!

"Σκούπα" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Ποιοι φεύγουν, τέλος κορυφαίο όνομα - Έρχεται και... απίθανη πρόταση!

Μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, χωρίς τη γνώμη του Μπόλονι. Οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στη... μαύρη λίστα και ο ακριβοπληρωμένος που πρέπει να μαζέψει τις βαλίτσες του και να αποχωρήσει. Οι Πράσινοι περιμένουν μάλιστα και μία μεγάλη προσφορά.

Παναθηναϊκός: Το Sportdog με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ανέφερε τις προηγούμενες μέρες ότι η πρόταση ανανέωσης στον Γιοάν Μολό, οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός μπακ δεν έπεισε ποτέ με την πράσινη φανέλα και μοιραία, πλέον, ετοιμάζεται για... άλλες πολιτείες.

Στην ίδια κατηγορία με τον Σάντσες θα προστεθούν προσεχώς και άλλοι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, καθώς το καλοκαίρι έχει παρθεί η απόφαση να γίνουν δομικές αλλαγές στην ομάδα. Ένα από τα υποψήφια ονόματα για αποχώρηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες και εκείνο του Καρλίτος!

Ο Ισπανός επιθετικός παίρνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στον Παναθηναϊκό (πάνω από 600 χιλ. ευρώ ετησίως), δίχως να έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση αυτά τα χρήματα εντός γηπέδου. Μπορεί να μεν να είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μακέντα, ωστόσο σε μια γραμμή κρούσης με τον Ιταλό, τον Ιωαννίδη, τον Καμπετσή, φαντάζει πολυτέλεια να έχει το κλαμπ έναν παίκτη με τόσο υψηλές απολαβές.

Το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός μόνο αρνητικός δεν θα ήταν στην προοπτική παραχώρησης του Ισπανού φορ. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, έχει καλό όνομα στις χώρες της Αραβίας, εκεί όπου ως γνωστόν το χρήμα ρέει... άφθονο. Και στη χώρα του επίσης θα μπορούσε να βρει συμβόλαιο ο Καρλίτος, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Λεγκανές, που το περασμένο καλοκαίρι είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαία ομάδα της Ευρώπης "σφήνα" για Χεζόνια - Χουνέρι από πρώην - Βρήκε... λεφτά η ΚΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags