Facebook Pixel La Liga: Τεράστιο κάζο η Μπαρτσελόνα - "Αυτοκτόνησε" και χαρίζει τον τίτλο στην Ατλέτικο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-12 00:54:00

Τεράστιο κάζο η Μπαρτσελόνα - "Αυτοκτόνησε" και χαρίζει τον τίτλο στην Ατλέτικο! (Vid)

Sportdog Team
Τεράστιο κάζο η Μπαρτσελόνα - "Αυτοκτόνησε" και χαρίζει τον τίτλο στην Ατλέτικο! (Vid)

Οι Καλανοί τα διέλυσαν όλα σε ένα ημίχρονο κόντρα στη Λεβάντε, υπέπεσαν σε οδυνηρή γκέλα (3-3) και έμειναν στη 2η θέση, κάτω από την Ατλέτικο που έχει και παιχνίδι λιγότερο!

La Liga: Η Μπαρτσελόνα πέταξε δύο βαθμούς με το καταστροφικό 3-3 στην έδρα της Λεβάντε και δεν κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί παρέμεινε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία είναι έναν βαθμό πάνω από τους Μπλαουγκράνα και αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τετάρτη (23:00), έχοντας την ευκαιρία να πετάξει την Μπαρτσελόνα οριστικά εκτός μάχης τίτλου!

Η Μπαρτσελόνα έμοιαζε να κάνει... πάρτι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς πήρε προβάδισμα με 2-0 χάρη σε γκολ των Μέσι (25') και Πέδρι (34'), όμως ένα καταστροφικό τρίλεπτο στο δεύτερο μέρος λίγο έλειψε να της κάνει τη ζημιά.

Οι Καταλανοί "κατέρρευσαν" και η Λεβάντε σκόραρε δύο φορές, με Μελέρο (57') και Μοράλες (59') για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Την... αυτοκτονία της Μπαρτσελόνα φάνηκε να αποτρέπει ο Ντεμπελέ, που έκανε το 2-3 στο 64', όμως οι Καταλανοί ισοφαρίστηκαν εκ νέου για το τελικό 3-3 από τον Λεόν στο 83'!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags