Facebook Pixel Άρης: "Φούντωσαν" οι φήμες για Άρη - "Ψήνεται" ανατροπή με Μήτρογλου και... χουνέρι από Μάντζιο!
| 2021-05-14 20:30:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για Άρη - "Ψήνεται" ανατροπή με Μήτρογλου και... χουνέρι από Μάντζιο!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για Άρη - "Ψήνεται" ανατροπή με Μήτρογλου και... χουνέρι από Μάντζιο!

Ο παράγοντας που επηρεάζει ολόκληρο τον μεταγραφικό των Κιτρίνων και ενδέχεται να αλλάξει τα πάντα στα πλάνα τους. Τί θα κάνει ο Καρυπίδης με τις περιπτώσεις Μήτρογλου και Μάντζιου;
 

Άρης: Σίγουρα οι άνθρωποι του Άρη σε έναν ιδεατό μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς θα είχαν ήδη... αποδεσμεύσει παίκτες όπως ο Εργκίς Κάτσε και ο Κώστας Μήτρογλου, βγαίνοντας παράλληλα στην αγορά για να αποκτήσουν ακόμη καλύτερους παίκτες που να δέσουν περισσότερο με το σύνολο. 

Ωστόσο, επειδή οι διοικούντες θέλουν να έχουν καλυμμένο το κάθε ενδεχόμενο και επειδή υπάρχει η εκκρεμότητα με το CAS πολύ δύσκολα θα προβούν σε κάποια αποδέσμευση πριν τον Ιούνιο.

Εξάλλου, ειδικά ο Μήτρογλου δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με την ομάδα, οπότε ίσως να είναι λίγο νωρίς για το πρόωρο αντίο, έστω και εάν δεν έχει πείσει, ειδικά τον Μάντζιο. Πάντως, μη ξεχνάμε ότι ακόμη και ο ίδιος ο προπονητής δεν έχει ακόμη ανανεώσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα, οι φήμες που θέλουν τον Άρη να κινείται για ξένο κόουτς φουντώνουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags