Facebook Pixel Απίστευτο! Τόσο έδινε η ανατροπή στο Διαγόρας - Ιωνικός - Ούτε η Μπαρτσελόνα τέτοια απόδοση
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-16 19:48:00

Απίστευτο! Τόσο έδινε η ανατροπή στο Διαγόρας - Ιωνικός - Ούτε η Μπαρτσελόνα τέτοια απόδοση

Sportdog Team
Απίστευτο! Τόσο έδινε η ανατροπή στο Διαγόρας - Ιωνικός - Ούτε η Μπαρτσελόνα τέτοια απόδοση

Οι Νικαιώτες έκαναν την ανατροπή της ημέρας στη Ρόδο, καθώς κατάφεραν και... γύρισαν τον αγώνα ενώ ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο τέταρτο με 2-0, για να φτάσουν τελικά στη νίκη με 3-5, όμως οι αποδόσεις που υπήρχαν στο διαδίκτυο την ώρα που ήταν πίσω στο σκορ προκαλούν σίγουρα ερωτηματικά, μιας και ούτε οι "μπλαουγκράνα" δεν θα έδιναν τόσο σε μια τέτοια στιγμή

Ιωνικός: Μεγάλο φαβορί για την άνοδο είναι πια η ομάδα της Νίκαιας, μιας και μετά τη νίκη στην Ρόδο επί του Διαγόρα με 3-5 ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Λεβαδειακό στην πρώτη θέση της Super League 2 με 50 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας με την Ξάνθη. Το εντυπωσιακό βέβαια στο νικηφόρο πέρασμα των "μπλε" από την Ρόδο ήταν το γεγονός ότι όταν οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο 13', όλες οι στοιχηματικές εταιρίες έδιναν φαβορί για τη νίκη τους φιλοξενούμενους και μάλιστα με αποδόσεις... Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας την ανατροπή στο 1,39.

Και το... βρήκαν αφού η αναμέτρηση... γύρισε πριν το ημίχρονο σε 2-3, ενώ τελικά φτάσαμε στο 3-5. Πολλοί μπορεί να το κατάλαβαν, όμως αυτό το... φεστιβάλ γκολ μπορεί να παίξει ρόλο στην άνοδο, μιας και σε ισοβαθμία των Νικαιωτών και του Λεβαδειακού η άνοδος θα κριθεί από την καλύτερη επίθεση των ομάδων, μιας και στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχουν μια νίκη για τον καθένα και μια ισοπαλία, ενώ τα γκολ είναι 5-5. Με τα 5 γκολ στην Ρόδο, η ομάδα της Νίκαιας έφτασε τα 42 και έπιασε τον Λεβαδειακό (3-0 τα Χανιά), καλύπτοντας χάντικαπ δύο γκολ μέσα σε ένα απόγευμα!

Το ότι ο Ιωνικός μεταμορφώθηκε σε... Μπαρτσελόνα και όλα αυτά που προαναφέραμε σίγουρα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η φετινή Super League 2 είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα πρωταθλήματα όλων των εποχών με ένα φινάλε... θρίλερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags