Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η έκπληξη Μαρτίνς στον τελικό, "χουνέρι" σε Φορτούνη-Βαλμπουενά - Απίθανο τι έγινε με Σα στο πέναλτι
| 2021-05-16 23:04:00

Η έκπληξη Μαρτίνς στον τελικό, "χουνέρι" σε Φορτούνη-Βαλμπουενά - Απίθανο τι έγινε με Σα στο πέναλτι

του Παναγιώτη Νικολάου
Η έκπληξη Μαρτίνς στον τελικό, "χουνέρι" σε Φορτούνη-Βαλμπουενά - Απίθανο τι έγινε με Σα στο πέναλτι

Η κίνηση-ματ για τον ΠΑΟΚ και ο μεγάλος προβληματισμός. Γιατί ο Πορτογάλος κόουτς δεν μπορεί να χαμογελάσει μετά το εντυπωσιακό 4-1 στη Λεωφόρο, το "καμπανάκι" που χτύπησε με Παναθηναϊκό και η μεγάλη… βοήθεια στον "ερυθρόλευκο" γκολκίπερ.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: To ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς να δει λίγες ημέρες πριν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Πειραιά διέλυσε με 4-1 τον Παναθηναϊκό και μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έχοντας ψυχολογία στα ύψη, αλλά και τους Ελ Αραμπί και Μασούρα να πετάνε φωτιές. Κι αν ο πρώτος έχει «κλειδωμένη» τη φανέλα βασικού, ο δεύτερος έχει αποκτήσει πλέον τεράστιο προβάδισμα για να παίξει το Σάββατο και λογικά θα αφήσει στον πάγκο τους Φορτούνη και Βαλμπουενά, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός... καρδιοχτύπησε προσωρινά στους τραυματισμούς των Καμαρά και Μπουχαλάκη, χωρίς να είναι εν τέλει σοβαροί για να τους στερήσουν τη συμμετοχή στον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ο μεγάλος του πονοκέφαλος δεν θα είναι άλλος από την αμυντική λειτουργία στον τελικό, στον οποίο δεδομένα δεν θα παίξει ο κακός σήμερα Καλογερόπουλος. Η απουσία του Χολέμπας φάνηκε σήμερα, ενώ μένει να δούμε εάν θα προλάβει τελικά να παίξει ο Παπασταθόπουλος. Μένει να δούμε τι χημεία θα επιλέξει στην αμυντική τριάδα που θα επιλέξει και αυτός είναι ο μεγάλος προβληματισμός που αποκόμισε ο Μαρτίνς από την… τεσσάρα στη Λεωφόρο.

Όσον αφορά τα καλά νέα, ο Σα έκανε συγκλονιστική εμφάνιση, λέγοντας όχι στο πέναλτι του Βιγιαφάνιες, ενώ έκανε και αρκετές καλές αποκρούσεις, δείχνοντας ότι πάει σε φόρμα στον τελικό και εάν είναι σε καλό βράδυ θα μπορεί να διορθώσει και τα αμυντικά λάθη των συμπαικτών του. Μάλιστα, στο πέναλτι είχε και βοήθεια, καθώς από τον πάγκο του φώναξαν σε ποια γωνία εκτελεί συνήθως ο Βιγιαφάνιες, ο Πορτογάλος γκολκίπερ τους άκουσε, έπεσε σωστά και απέκρουσε.

Όσον αφορά τους παίκτες που δεν άρπαξαν την ευκαιρία σήμερα, σίγουρα ο ένας ήταν ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος έκανε τραγικό λάθος, ενώ και ο Λαλά στην επανεμφάνιση του δεν θα λέγαμε ότι έλαμψε…



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαρροή-έκπληξη πριν τη Λεωφόρο - "Τελειώνει" δικό του παιδί ο Μαρτίνς - Και δεύτερος στην έξοδο!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags