Facebook Pixel Γιώργος Καραγκούνης - Γιάννης Αλαφούζος: Έτσι γυρίζει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης - Το μεγάλο… εμπόδιο - Τι γίνεται με Αλαφούζο
| 2021-05-19 16:10:00

Έτσι γυρίζει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης - Το μεγάλο… εμπόδιο - Τι γίνεται με Αλαφούζο

Έτσι γυρίζει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης - Το μεγάλο… εμπόδιο - Τι γίνεται με Αλαφούζο

Οι συζητήσεις με το Τριφύλλι και οι δύο λόγοι της καθυστέρησης. Πάντως να αναφέρουμε ότι ανεξαρτήτως κατάληξης, οι σχέσεις Αλαφούζου-Καραγκούνη έχουν εξομαλυνθεί πια.
 

Γιώργος Καραγκούνης - Γιάννης Αλαφούζος: Το Sportdog ήταν το πρώτο μέσο, που αποκάλυψε την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να προσεγγίσει τον Γιώργο Καραγκούνη για μια θέση στον Παναθηναϊκό. Οι πρώτες κουβέντες μεταξύ των δυο έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, δίχως να υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό αυτή τη στιγμή.

Είναι δεδομένο ότι ο Καραγκούνης είναι συναισθηματικά δεμένος με το «τριφύλλι» και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στελεχιακά στο σύλλογο. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που σκέφτεται ιδιαίτερα και τον κρατούν για την ώρα πίσω.

Το πρώτο, είναι ότι δεν έχει ακόμα σαφή εικόνα του ρόλου του μες στην ομάδα. Ο «Τυπάρας» δεν θέλει απλώς να υπάρχει στον Παναθηναϊκό, αλλά να βρεθεί σε μια θέση που αφενός θα μπορεί να την υπηρετήσει και αφετέρου, που θα κάνει καλό στο ίδιο το κλαμπ. 

Το δεύτερο, σχετίζεται με τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια σε μια απίστευτη εσωστρέφεια, κομμάτι της οποίας δεν επιθυμεί να γίνει ο «Κάρα». Στον αντίποδα, βέβαια, από που λένε στον εμβληματικό αρχηγό όσοι προσπαθούν να τον πείσουν, είναι ότι ακριβώς αυτή η εσωστρέφεια θα μειωθεί με ενδεχόμενη ενασχόλησή του στην ομάδα.

Πάντως να αναφέρουμε ότι ανεξαρτήτως κατάληξης, οι σχέσεις Αλαφούζου-Καραγκούνη έχουν εξομαλυνθεί πια.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν, top ονόματα στη... μαύρη λίστα - Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags