Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πλειστηριασμός για κορυφαίο άσο - Πάνω από 40 εκατ. στο Λιμάνι - Διαφωνεί ο Μαρτίνς!
| 2021-06-07 21:38:00

Πλειστηριασμός για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Πάνω από 40 εκατ. στο Λιμάνι - Διαφωνεί ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Πλειστηριασμός για κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Πάνω από 40 εκατ. στο Λιμάνι - Διαφωνεί ο Μαρτίνς!

«Σειρήνες» στο Λιμάνι με τον Πορτογάλο κόουτς να είναι κάθετος. Για ποιους παίκτες υπάρχει ενδιαφέρον, πόσα χρήματα ζητούν στον Ολυμπιακό και πότε οι οριστικές εξελίξεις. Έρχεται ένα… καυτό καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Η φετινή θερινή μεταγραφική περίοδος είναι πολύ σημαντική για τους Πειραιώτες, καθώς καθημερινά γράφονται αμέτρητα ονόματα που απασχολούν την ομάδα ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι. Γιατί δεδομένα η ομάδα θα αποκτήσει παίκτες σε θέσεις που χρειάζεται για να ανεβάσει το επίπεδό της, αλλά θα πρέπει να δούμε και τις αποχωρήσεις από τον σύλλογο.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ τους που μπορούν να απασχολήσουν άλλους συλλόγους, αλλά είναι σαφές ότι το φετινό καλοκαίρι τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει για να πωληθεί ο Μαντί Καμαρά. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν αποφασίσει να αποχωρήσει με πώληση ο νεαρός άσος, καθώς φαίνεται ότι έχει φτάσει στο ταβάνι του στον Ολυμπιακό και, άρα, δεν θα ανεβάσει περισσότερο την αξία του αν μείνει μια ακόμα σεζόν στο Λιμάνι.

Η τιμή εκκίνησης είναι τα 20 εκατ. ευρώ, αλλά στο βάθος τού μυαλού των ανθρώπων τού συλλόγου είναι αφενός ο Καμαρά να προωθηθεί στις λίστες των αγγλικών ομάδων που βρίσκεται το όνομά του (καθώς εκεί τα ποσά είναι διαφορετικά), αφετέρου να υπάρξει πλειστηριασμός από τις ομάδες που ενδιαφέρονται!

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να προκύψει επίσημη πρόταση και για τους Σεμέδο και Σα, αν και οι δικές τους περιπτώσεις είναι διαφορετικές: Από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε η διάθεση για να χτυπήσουν μεταγραφή, αλλά τελικά για διαφορετικούς λόγους δεν είχε προκύψει.

Η τιμή που τους πουλάει ο Ολυμπιακός είναι γνωστή, καθώς για τον μεν Σα η ρήτρα του βρίσκεται στα 15 εκατ. ευρώ, ενώ αντίστοιχο ποσό ζητάει και για τον Σεμέδο η ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι, ίσως, και με ένα λίγο μικρότερο ποσό μπορεί να παραχωρούνται...

Προσοχή όμως: Αυτό που ισχύει, σε κάθε περίπτωση, είναι ότι δύσκολα θα παραχωρηθούν και οι τρεις στη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θα υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση στον άξονα της ομάδας και, μάλιστα σε κοντινές θέσεις (τερματοφύλακας, στόπερ, χαφ), εξέλιξη που δεν θα αρέσει σε καμία περίπτωση στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος γνωρίζει πως ίσως ήρθε η ώρα για να «χάσει» κάποιους βασικούς του παίκτες με πολλά χρήματα, ωστόσο έχει ζητήσει να μη γίνει αυτό πάνω στα προκριματικά της Ευρώπης και όχι να φύγουν… όλοι μαζί.

Το φετινό καλοκαίρι πάντως αναμένεται να είναι θερμό όσον αφορά τους παίκτες που ετοιμάζεται να φέρει ο σύλλογος, αλλά ας έχουμε σε μια άκρη του μυαλού μας και το θέμα των πωλήσεων... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Με 8 εκατ. στον Ολυμπιακό, καλό σουτ και ντρίμπλα - Μαθητής Ζουνίνιο - Ηγέτης στην άμυνα της ΑΕΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags