Facebook Pixel ΑΕΚ: "Έσκασε" αποχώρηση - Επίσημη η μεταγραφή άσου στον... - "Όταν πήγα Ελλάδα έχασα το..."
| 2021-07-02 16:32:00

"Έσκασε" αποχώρηση στην ΑΕΚ - Επίσημη η μεταγραφή άσου στον... - "Όταν πήγα Ελλάδα έχασα το..."

Sportdog Team
"Έσκασε" αποχώρηση στην ΑΕΚ - Επίσημη η μεταγραφή άσου στον... - "Όταν πήγα Ελλάδα έχασα το..."

Παρελθόν από την Ένωση αποτελεί ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην ομάδα από το 2019 και εδώ και αρκετό καιρό έψαχνε τρόπο να αποχωρήσει από τους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει κι επίσημα την καριέρα του ο Νέναντ Κρίτσιτσιτς, καθώς οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου χαφ.

Μάλιστα, ο Κρίστιτσιτς έκανε και δηλώσεις λέγοντας ότι όσο βρισκόταν στην Ελλάδα είχε χάσει το συναίσθημα για το ποδόσφαιρο.

«Νιώθω σαν να μην είχα φύγει. Οι συμπαίκτες μου με δέχτηκαν αμέσως με τον σωστό τρόπο. Ξέρω ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πραγματική οικογένεια και ήθελα να επιστρέψω πριν καιρό. Τώρα έγινε πραγματικότητα. Έφτασα εδώ χθες το βράδυ, ήθελα να παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά δεν συνέβη και γι 'αυτό περίμενα τους συμπαίκτες μου στο ξενοδοχείο. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί τους ξανά. Αυτό είναι που με έφερε πίσω, το συναίσθημα και η αγάπη μου για τον Ερυθρό Αστέρα.

Όταν πήγα στην Ελλάδα, έχασα αυτό το συναίσθημα για το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, το να παίζεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχει καμία σχέση με τα χρήματα, μόνο με αυτό που νιώθεις. Θέλω να συνεχίσω από εκεί που σταματήσαμε», ανέφερε στην πρώτη του τοποθέτηση ο Κρίτσιτσιτς, ο οποίος είχε υπογράψει από την Πέμπτη το τριετές -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags