Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτή θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού αν αποκλειστεί από τη Νέφτσι Μπακού (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-27 23:13:00

Αυτή θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού αν αποκλειστεί από τη Νέφτσι Μπακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτή θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού αν αποκλειστεί από τη Νέφτσι Μπακού (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι αγωνίζονται την Τετάρτη (28/7) έχοντας το πλεονέκτημα από το 1-0 του πρώτου αγώνα με τους Αζέρους, όμως μια μέρα πριν έμαθαν τον αντίπαλό τους στα προκριματικά του Europa League σε περίπτωση που δεν συνεχίσουν στο Champions League

Ολυμπιακός: Στην Φινλανδία θα χρειαστεί να ταξιδέψουν οι Ερυθρόλευκοι αν αποκλειστούν από τη Νέφτσι Μπακού την Τετάρτη (28/7). Συγκεκριμένα σε τέτοιο ενδεχόμενο οι πρωταθλητές θα συνεχίσουν στα προκριματικά του Europa League και τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με την Ελσίνκι, που και αυτοί αποκλείστηκαν την Τρίτη (27/7) από το Champions League.

Οι Φινλανδοί έπρεπε να ανατρέψουν την ήττα με 1-2 στη Σουηδία και μάλιστα προηγήθηκαν μόλις στο 1' με τον Μίρο Τένο, όμως στο 11' ο Άντερς Κρίστιανσεν έφερε τον αγώνα στα ίσα. Μάλιστα η Μάλμε... γύρισε το ματς και με τον Βέλκο Μπιρμάντσεβιτς, όμως ο Ρίκου Ρίσκι ισοφάρισε και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους. Η Ελσίνκι, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αν αποκλειστεί, προσπάθησε να κάνει το 3-2 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, όμως το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags