Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές ατάκες: "Πληρέστερος με διαφορά ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Εκπληκτικός παίκτης ο..."
| 2021-08-06 19:16:00

Ατακάρες Μαχλά: "Πληρέστερος με διαφορά ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Μια ομάδα μόνος του ο.."

Sportdog Team
Ατακάρες Μαχλά: "Πληρέστερος με διαφορά ο ΠΑΟΚ από Ολυμπιακό - Μια ομάδα μόνος του ο.."

Γιατί ο Δικέφαλος του Βορρά υπερέχει τόσο των Ερυθρολεύκων όσο και της ΑΕΚ. Ανάλυση για την επικείμενη πώληση του Τζόλη στη Νόριτς και τη φημολογούμενη μεταγραφή του Τζιοβίνκο.

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής, Νίκος Μαχλάς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επικείμενη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο  ΠΑΟΚ έχει την πληρέστερη ομάδα και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για την μεταγραφή Τζοβίνκο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ν. Μαχλάς στον Χ. Δημαρά:

Για τον Τζόλη:

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον Τζόλη η μεταγραφή του στη Νόριτς, είναι στην κατάλληλη ηλικία για να δείξει το παιδί τι αξίζει και μπορεί να πάρει πολλά πράγματα από της Premier League. Μεγάλο ρόλο στην ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Αγγλία έχει παίξει και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Τζόλης είναι ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ελλάδα και μπορεί να έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη. Πρέπει να βρει την ταυτότητα της θέσης του».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς και για το Νέλσον Ολιβέιρα, είπε χαρακτηριστικά:

«Ξαφνιάστηκα με το αποτέλεσμα, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η πληρέστερη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά από τις υπόλοιπες. Έχει φοβερό προπονητή, άσχετα κάποιων αστείων γκολ που δέχτηκε, το ρόστερ που έχει είναι μακράν το καλύτερο στην Ελλάδα, σε σχέση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Στο παιχνίδι στην Ιρλανδία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ αδίκησαν τον εαυτό τους. Ο Ολιβέιρα είναι εκπληκτικός παίκτης, φαίνεται από τις κινήσεις του στην περιοχή και από τα γκολ που πέτυχε με την Μποέμιανς και στα φιλικά.

Τα αίτια της ήττας ήταν ότι δεν ήταν συγκεντρωμένοι, θεώρησαν ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι, ενώ η Μποέμιανς έδειξε καλά στοιχεία. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ είναι ανώτερη και είναι πιο ισχυρή ομάδα, αυτό θα κάνει τη διαφορά στο δεύτερο παιχνίδι. Φαίνεται ότι είναι δουλεμένη η ομάδα και λειτουργεί σωστά. Είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, με τωρινά δεδομένα, είναι πλήρες το ρόστερ, ειδικά με την προσθήκη του Τζιοβίνκο. Έχει φοβερά στημένα, είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Μου άρεσε από τη Γιουβέντους και τον έχω παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια στο MLS, είναι μια ομάδα μόνος του».

Για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, ανέφερε:

«Πρέπει να μας γίνει μάθημα η 19η θέση στο FIFA Ranking, πρέπει να κοιτάξουμε το σύνολο για να βελτιωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα καλό μάθημα για να πάρουμε ξανά τα πάνω μας. Οι υπόλοιπες ομάδες ήταν ανέτοιμες και είναι κρίμα για τους βαθμούς που χάσαμε.

Ο Άρης δεν έχει την σπιρτάδα που είχε πέρυσι, μετά τον κορονοϊό όλοι επιρεάστηκαν. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Άρη και για την ΑΕΚ, εξαρτάται πως θα το διαχειριστούν. Η Ελλάδα έχει ανάγκη τον Άρη και την ΑΕΚ.»

Για τη νέα σεζόν και πώς περιμένει τον ΟΦΗ, δήλωσε:

«Η ομάδα του ΟΦΗ έχει αλλάξει πάρα πολύ, χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει και να βρει τη χημεία του. Πιστεύω πως θα πάει καλά, αλλά δεν ξέρω που θα φτάσει. Η παραμονή στην κατηγορία δεν είναι επίτευγμα Ο ΟΦΗ πρέπει να ακολουθήσει τον Άρη, να βγαίνει στην Ευρώπη και να κάνει πράγματα. Χρειάζεται αυτές τις ομάδες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκεί είναι το point. Περιμένω να γίνουν καλύτερα πράγματα στον ΟΦΗ.»

Τέλος, για το αν θα τον δούμε πιο ενεργό στο ποδόσφαιρο, είπε:

«Θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό και να με ελκύσει. Λείπουν πράγματα για να ανεβάσουν την ποιότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα είναι πιθανά και θα τα δούμε στη συνέχεια. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να προκριθούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός και να προχωρήσουμε.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags