Facebook Pixel Βραζιλία - Αργεντινή: Χάος στο Βραζιλία-Αργεντινή - Η Αστυνομία... μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψε το ματς! (Vid)
| 2021-09-05 22:36:00

Χάος στο Βραζιλία-Αργεντινή - Η Αστυνομία... μπούκαρε στο γήπεδο και διέκοψε το ματς! (Vid)

Sportdog Team
Χάος στο Βραζιλία-Αργεντινή - Η Αστυνομία... μπούκαρε στο γήπεδο και διέκοψε το ματς! (Vid)

Πρωτοφανές σκηνικό στο μεγάλο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής, με τις αστυνομικές δυνάμεις να διακόπτουν το παιχνίδι για να συλλάβουν ποδοσφαιριστές της Αργεντινής!

Σκηνές... απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής, η οποία διεκόπη μετά από μόλις έξι λεπτά αγώνα.

Αιτία ήταν η εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να συλλάβουν και να απελάσουν τέσσερις παίκτες της Αργεντινής έπειτα από υπόδειξη της υγειονομικής υπηρεσίας της Βραζιλίας!

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της Αργεντινής εισήλθαν "παράνομα" στη χώρα, καθώς δεν τήρησαν το υγειονομικό πρωτόκολλο, βάσει του οποίου θα έπρεπε να παραμείνουν σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, οι Μαρτίνες, Μπουέντια, Λο Σέλσο και Ρομέρο αγωνίζονται σε ομάδες της Αγγλίας, συνεπώς θα έπρεπε να απομονωθούν λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ωστόσο, οι τέσσερις παίκτες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα η Αργεντινή έδωσε αγώνα στη Βενεζουέλα και έτσι η χώρα της Νοτίου Αμερικής αναφέρθηκε στα επίσημα έγγραφα ως ο τόπος από τον οποίο εισήλθαν στη χώρα οι ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό, από ξένα Μέσα, ότι οι Αρχές της Βραζιλίας έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή των τεσσάρων Αργεντίνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Αγγλία, ενώ από την πλευρά της η CONMEBOL προειδοποιεί πως η Βραζιλία κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά εφόσον δεν συμμορφωθεί με τους κανονισμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags