Facebook Pixel Όσκαρ Γκαρθία: "Φωτιά" από ατάκες του Γκαρθία για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - "Έριξαν ρολό στο πρόσωπό μου και..."
| 2021-09-21 18:35:00

"Φωτιά" από ατάκες του Γκαρθία για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - "Έριξαν ρολό στο πρόσωπό μου και..."

Sportdog Team
"Φωτιά" από ατάκες του Γκαρθία για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - "Έριξαν ρολό στο πρόσωπό μου και..."

Σε γαλλική ιστοσελίδα μίλησε ο Ισπανός τεχνικός της Ρεμς όπου θυμήθηκε και μίλησε για τον αγώνα της Τούμπας που δεν άρχισε ποτέ, μιας και ένα ρολό ταμειακής τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όσκαρ Γκαρθία: Στην Ρεμς συνεχίζει την καριέρα του ο πρώην προπονητής της Ολυμπιακού και μάλιστα έχοντας κάνει μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα, μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα όπου θυμήθηκε το ντέρμπι της Τούμπας, όταν τον είχε χτυπήσει ένα ρολό ταμειακής μηχανής.

"Πραγματικά απόλαυσα το πέρασμα μου από την Ελλάδα. Αυτός ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεχωριστός. Αγωνιζόμασταν άμεσα για τον τίτλο τότε με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν έντονη. Υπήρξαν εντάσεις ακόμη και πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πήγα προς τον πάγκο μου και ήρθε ένα καρούλι αποδείξεων ακριβώς στο πρόσωπό μου. Το χείλος μου σκίστηκε. Ο κόσμος νόμιζε ότι ήταν χαρτί υγείας, αλλά σας διαβεβαιώνω, με βάση τον τραυματισμό που είχα, δεν ήταν. Θα πούμε ότι αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν! Αποφάσισα να φύγω αμέσως μετά από τον Ολυμπιακό, πάλι λόγω εσωτερικών, διοικητικών προβληματισμών", είπε ο Όσκαρ Γκαρθία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags