Facebook Pixel Αλμπέρτο Μπρινιόλι - Παναθηναϊκός: Κοιτάει... μπροστά ο Μπρινιόλι μετά τον Ολυμπιακό - Τι μήνυμα έστειλε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-03 23:50:00

Κοιτάει... μπροστά ο Μπρινιόλι μετά τον Ολυμπιακό - Τι μήνυμα έστειλε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Κοιτάει... μπροστά ο Μπρινιόλι μετά τον Ολυμπιακό - Τι μήνυμα έστειλε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ο τερματοφύλακας των Πρασίνων έκανε δηλώσεις μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο του απέναντι στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα με τους Πειραιώτες πρέπει να γίνει το έναυσμα για κάτι καλύτερο για την συνέχεια της ομάδας.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι - Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακός ήταν ο Ιταλός τερματοφύλακας των Πρασίνων στο ντεμπούτο του, με τον ίδιο στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι να αναφέρει πως το αποτέλεσμα πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για καλύτερη συνέχεια για την ομάδα.

"Σας ευχαριστώ πολύ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε εκτός έδρας σε ένα δύσκολο γήπεδο.Είχαμε και κάποιες σημαντικε΄ς απουσίες, είμαι ικανοποιημένος, πήραμε τον ένα βαθμό και αυτό με κάνει χαρούμενο".

Για την δουλειά που είχε ο ίδιος:

"Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο την κυριαρχία και είχε κατοχή της μπάλας αλλά εμείς σταθήκαμε δυνατοί, συμπαγείς στον αγωνιστικό χώρο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όλοι κάναμε μια καλή προσπάθεια και θεωρώ ότι ήταν κάτι που το αξίζαμε όλοι όσοι παίξαμε και όσοι ήταν στον πάγκο".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βαθμό:

"Είναι ένας βαθμός που μπορεί να μην μας ικανοπποιιεί απόλτυτα γιατί πάτα θέλουμε τη νίκη αλλά είναι ένα έναυσμα για να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο"

Για το αν του θύμισε η ατμόσφαιρα κάποιο ιταλικό γήπεδο;

"Το να είμαστε εδώ σε ένα γήπεδο εκτός έδρας αλλά αναμφισβήτητα αποτελεί ένα κίνητρο. όσον αφορά τους φιλάθλους μας τους είχαμε νοερά δίπλα μας. Τους περιμένουμε στον επόμενο εντός", είπε ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags