Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Γι’ αυτό δεν άλλαξε την 11αδα ο Μαρτίνς - Αυτός έλειψε από τον Ολυμπιακό - Προκλητική η διαιτησία"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-04 16:00:00

"Γι’ αυτό δεν άλλαξε την 11αδα ο Μαρτίνς - Αυτός έλειψε από τον Ολυμπιακό - Προκλητική η διαιτησία"!

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό δεν άλλαξε την 11αδα ο Μαρτίνς - Αυτός έλειψε από τον Ολυμπιακό - Προκλητική η διαιτησία"!

Γιατί δεν βρήκαν το γκολ οι Πειραιώτες και ποιος ξεχώρισε για Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Βαμβακούλας σχολιάζει στο Sportdog.gr την εικόνα του ντέρμπι, εξηγεί τι πήγε... στραβά για τον Ολυμπιακό και αναλύει τη διαιτησία που τον "εξόργισε". Ποιος ήταν ο κορυφαίος για το Τριφύλλι;

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στο ντέρμπι τού Φαλήρου αναφέρθηκε, με δηλώσεις του στο sportdog, ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος άσος, που έχει τιμήσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, σχολίασε την ετοιμότητα του Ολυμπιακού μετά το σπουδαίο διπλό στην Κωνσταντινούπολη, τον Παναθηναϊκό αλλά και τη διαιτησία του ντέρμπι.

"Δεν φάνηκε κούραση - Γκολ για τον Ολυμπιακό - Για αυτό δεν φρέσκαρε την 11άδα ο Μαρτίνς "

"Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, τον περίμενα και ψιλοκουρασμένο αλλά φάνηκε ότι είχε δυνάμεις. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με αμυντική λειτουργία και αντεπιθέσεις. Δεν φάνηκε η κούραση. Με βάση την εικόνα του αγώνα, αν έπρεπε να μπει γκολ θα ήταν για τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Βαμβακούλας και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν θα μπορούσε να είναι φρεσκάρει περισσότερο την 11άδα ο Μαρτίνς:

"Ο προπονητής είναι εκεί και ξέρει, βλέπει. Έγινε μια μεγάλη επιτυχία με αυτούς τους παίκτες στην Κωνσταντινούπολη, θα ήταν αδικία να τους έβγαζε αυτούς τους παίκτες που έφεραν την επιτυχία και να τους άφηνε έξω".

"Αυτός έλειψε από τον Ολυμπιακό με ΠΑΟ - Να καταλάβουν οι οπαδοί - Αφόρητη πίεση"

Θεωρείτε ότι του βγήκε η επιλογή με τους δύο επιθετικούς;

"Βγήκε, ναι, αλλά δεν είχε τον επιτελικό παίκτη για να πάρουν τις μπάλες οι επιθετικοί. Είδαμε τι έγινε όταν μπήκε ο Γάλλος - Η πίεση έγινε αφόρητη για τον Παναθηναϊκό".

Αυτή η πίεση, πάντως, "έσπασε" από τη διακοπή του αγώνα - Μάλιστα η ΠΑΕ πήρε θέση για τους λόγους της διακοπής.

"Δεν είναι δυνατόν με την πίεση που υπήρχε εκείνη την ώρα, να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Όταν διακόπτεται το ματς μετά είναι δύσκολο. Ας μην κρυβόμαστε, η θύρα 7 είναι ο 12ος παίκτης και βοηθάει τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν μπορούμε να σπαταλάμε τον χρόνο, το κόψαμε δύο φορές το ματς, ο Ολυμπιακός κόπηκε δύο φορές. Ο φίλαθλος κόσμος που αγαπάει τόσο πολύ τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να βοηθάει με τη συμπεριφορά του".

"Αυτόν ξεχώρισα από τον Παναθηναϊκό - Πήγαν καλά οι Πράσινοι - Προκλητική διαιτησία"

Ξεχωρίσατε κάποιον από τον Παναθηναϊκό;

"Σαν πρώτη φορά του Μπρινιόλι, ήταν πολύ καλός. Το σύστημα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στηρίχθηκε στις αντεπιθέσεις και το έκανε σωστά. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν πήγε καλά, αυτό ήθελε να κάνει ο Παναθηναϊκός και αυτό έκανε".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τη διαιτησία, την οποία επικαλέστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του.

"Η διαιτησία ήταν προκλητική. Δεν σου λέω ότι αδίκησε τον Ολυμπιακό, αλλά υπήρχαν σημεία (δεν γίνεται να βαράς όποτε θέλεις αράουτ, για παράδειγμα) που δημιούργησαν προβλήματα στον Ολυμπιακό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και λίγα είπε για τον διαιτητή ο Μαρτίνς, τυχερός στην... κλήρωση ο ΠΑΟ - Τι περιμένει ο Καμαρά;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags