Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Νέος Μπεργκ στη Λεωφόρο - Απαντήσεις από "φευγάτο" Έλληνα - Πατάει... γκάζι ο Παλάσιος!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-16 23:30:00

Νέος Μπεργκ στη Λεωφόρο - Απαντήσεις από "φευγάτο" Έλληνα - Πατάει... γκάζι ο Παλάσιος!

του Νίκου Στεργίου
Νέος Μπεργκ στη Λεωφόρο - Απαντήσεις από "φευγάτο" Έλληνα - Πατάει... γκάζι ο Παλάσιος!

"Τρελάθηκε" ο κόσμος του Παναθηναϊκού με την εμφάνιση του Καρλίτος. Επιθετικό για χρόνια βρήκε το Τριφύλλι. "Ξυπνάει" ο Παλάσιος και πατάει... γκάζει εν όψει της συνέχειας. Ποιος Έλληνας άσος έδωσε "απαντήσεις" και το... κομπιούτερ των Πράσινων στην μεσαία γραμμή.

Παναθηναϊκός - Ιωνικός: Σε "μηχανή" των γκολ εξελίσσεται φέτος στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, αφού για ένα ακόμα παιχνίδι φόρτωσε με τέσσερα γκολ την αντίπαλη άμυνα και αισίως έφτασε τα 13 σε τρία ματς μέσα στην έδρα του.

Αυτή τη φορά, ο... άτυχος ήταν ο Ιωνικός, που παρότι ισοφάρισε το γρήγορο γκολ του Καρλίτος, στη συνέχεια δεν άντεξε και κατέρρευσε, χάνοντας με 4-1 από έναν Παναθηναϊκό που έπαιξε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, δημιούργησε πολλές φάσεις και έκανε το "Απόστολος Νικολαΐδης" να ξεσηκωθεί.

Το σίγουρο είναι ότι οι Πράσινοι έχουν στις τάξεις τους έναν Καρλίτος που βρίσκεται σε... σεληνιασμένη κατάσταση. Ο Ισπανός επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ, με σεντερφορίσια γκολ και έφτασε κιόλας τα επτά στο πρωτάθλημα, μόλις σε έξι αγωνιστικές. Η εικόνα του Καρλίτος δείχνει ότι το Τριφύλλι βρήκε φορ για αρκετά χρόνια και ότι αν συνεχίσει σε τέτοιους ρυθμούς φέτος θα "σπάσει" όλα τα κοντέρ.

Βέβαια, από πίσω του έχει παίκτες σε εξίσου εξαιρετική κατάσταση, που του βγάζουν ασίστ, του ανοίγουν χώρους και... παίζουν γι' αυτόν κατά ένα μεγάλο ποσοστό, όπως ήταν απόψε ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος ήταν "αρχοντικός" στην μεσαία γραμμή, έχοντας και μία ασίστ στο ενεργητικό του, αλλά και ο Ρούμπεν Πέρεθ, ο οποίος τείνει να εξελιχθεί στην πιο ουσιαστική μεταγραφή του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι.

Φυσικά, το καλύτερό του παιχνίδι με την πράσινη φανέλα έκανε και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός άσος, που ήρθε στο Τριφύλλι με τεράστιες προσδοκίες, έβγαλε στο χορτάρι ψήγματα του ταλέντου του και μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του γκολ από την "άσπρη βούλα", ύστερα από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Η αποψινή του εμφάνιση δείχνει ότι παίρνει μπρος, προκαλώντας ντελίριο στους οπαδούς της ομάδας.

Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε μια ανάσα από το να φύγει το φετινό καλοκαίρι, αφού η Αλτάι τον ήθελε διακαώς στην ομάδα της, όμως τελικά ο διεθνής άσος παρέμεινε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και... βγάζει μάτια.

Ο Χατζηγιοβάνης ήταν για ακόμα ένα ματς εκρηκτικός και μέσα σε πολλές φάσεις και το μόνο που του έλλειψε ήταν το γκολ, δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είτε ξεκινάει ως βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κόσμος του ΠΑΟ μίλησε! Πρωτάθλημα & Κύπελλο - Ο καλύτερος στην Ελλάδα - Για κλάματα ο...
 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags