Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: Βγάζει… τρελά λεφτά μετά την Τούμπα ο Μπέος - Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 18:31:00

Βγάζει… τρελά λεφτά μετά την Τούμπα ο Μπέος - Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Βγάζει… τρελά λεφτά μετά την Τούμπα ο Μπέος - Έξαλλος ο Λουτσέσκου με τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Ο "ήρωας" για τον Βόλο στο απίθανο 4-4 και γιατί "τρελάθηκε" ο Ρουμάνος. Ο Δικέφαλος έχασε ένα δικό του παιχνίδι, αφού παρότι πέτυχε τέσσερα γκολ, κατάφερε να βγάλε MVP τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τι συνέβη και γιατί... πανηγυρίζει ο Αχιλλέας Μπέος;

Με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα πιο τρελά του όνειρα, ο Μπόρις Κλέιμαν σταμάτησε τον ΠΑΟΚ στο απίθανο 4-4 της Τούμπας με αντίπαλο τον Βόλο!

Ο Ισραηλινός γκολκίπερ του Βόλου έκανε φοβερά πράγματα  στο ντέρμπι κορυφής, καθώς ήταν o MVP της ομάδας του, παρά τα τέσσερα γκολ που δέχθηκε. Και πώς να γίνει αλλιώς, αφού όλοι όσοι είδαν το ματς αναγνωρίζουν ότι χωρίς τον Κλέιμαν η ομάδα του Αμπασκάλ μπορεί να είχε δεχθεί μέχρι και... 8-10 γκολ στην Τούμπα.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας έκανε συνολικά 7 αποκρούσεις στο ματς, οι δύο εκ των οποίων στα τελευταία λεπτά, ενώ στο 80' νίκησε τον Βιεϊρίνιασε εκτέλεση πέναλτι, αποσοβώντας το 5-3, που θα τελείωνε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Η ταλαντούχα, αλλά... ανισόρροπη ομάδα του Βόλου βρίσκεται στην κορυφή όχι μόνο λόγω του εξαιρετικού ποδοσφαίρου που παρουσιάζει, αλλά κυρίως εξαιτίας του τερματοφύλακά της, ο οποίος κάνει σπουδαία σεζόν και καλύπτει τις πολλές ανορθογραφίες της άμυνας. Ο Βόλος έχει ήδη δεχθεί 12 γκολ σε 5 ματς, που θα ήταν πολλά περισσότερα δίχως τον Κλέιμαν.

Όσο για τον Ισραηλινό διεθνή, μετά από μια καλή περσινή σεζόν δείχνει πιο ώριμος από ποτέ και θα μπορούσε με τέτοιες εμφανίσεις να διεκδικήσει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Ο Βόλος διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, που ήδη έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας (Φεράρι, Φερνάντες,  Φαν Φέερτ), με τον Κλέιμαν να έχει όλα τα φόντα να μπει άμεσα ανάμεσά τους!

Η διοίκηση του Αχιλλέα Μπέου φρόντισε να ανανεώσει μέχρι το 2023 το συμβόλαιο του 30χρονου άσου το περασμένο καλοκαίρι, συνεπώς θα έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με σύλλογο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.

Θα πληρώσουν την "αυτοκτονία" στον ΠΑΟΚ

Φυσικά, οι παίκτες του ΠΑOΚ δεν δικαιούνται να τα... φορτώσουν όλα στον αντίπαλο γκολκίπερ για το σημερινό κάζο. Μια ομάδα που θεωρεί ευατόν διεκδικήτρια του πρωταθλήματος, δεν επιτρέπεται να "καταρρέει" με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα εντός έδρας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι λάτρης της τακτικής και της πειθαρχίας και θέλει να παρουσιάζει ομάδες που ξέρουν να διατηρούν το προβάδισμα. Για τον Ρουμάνο τεχνικό, το να επαναπαύονται οι παίκτες του και να "αυτοκτονούν" χάνοντας προβάδισμα τριών γκολ είναι... έγκλημα!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δικέφαλος θα θυμάται για καιρό το σημερινό πάθημα και θα πάρει το μάθημά του, αφού Λουτσέσκου δεν πρόκειται να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να την ξαναπατήσουν έτσι. Αλλιώς θα έχουν πρόβλημα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητη δήλωση Λουτσέσκου μετά την... αυτοκτονία του ΠΑΟΚ - "Δεν ήμασταν... μπάσταρδοι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags