Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Βρήκε… Φορτούνη ο Μαρτίνς - Απογοήτευση Τικίνιο, γιατί δεν παίζει ο Αραμπί - "Κυνήγι" από τη διαιτησία
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-17 23:14:00

Βρήκε… Φορτούνη ο Μαρτίνς - Απογοήτευση Τικίνιο, γιατί δεν παίζει ο Αραμπί - "Κυνήγι" από διαιτησία

του Παναγιώτη Νικολάου
Βρήκε… Φορτούνη ο Μαρτίνς - Απογοήτευση Τικίνιο, γιατί δεν παίζει ο Αραμπί - "Κυνήγι" από διαιτησία

Οι δοκιμές του Πορτογάλου και το... καμπανάκι ενόψει ΠΑΟΚ παρά τη νίκη στα Γιάννινα. Ποιοι προβλημάτισαν στο διπλό του Ολυμπιακού, η επιστροφή του Μαροκινού φορ και η δύσκολη συνέχεια και τι "βλέπουν" στο Λιμάνι πίσως από τα "λάθη των διαιτητών".
 

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος νίκησε 2-1 στα Γιάννινα τον ΠΑΣ και λίγες ώρες πριν είδε τον ΠΑΟΚ να πετάει δύο βαθμούς σε ένα απίστευτο παιχνίδι με τον Βόλο, όπου το 0-1 έγινε 4-1 και μετά 4-4. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν ωστόσο πιο σοβαροί και παρότι δέχθηκαν την ισοφάριση από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι 20 περίπου λεπτά πριν τη λήξη, κατάφεραν να βρουν την απάντηση και το διπλό.

Οι Πειραιώτες πάντως σε καμία περίπτωση δεν είχαν καλή εικόνα, ήταν ίσως χειρότεροι και από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν είναι τυχαίο πως ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τρεις φορές σχηματισμό  μέσα στο παιχνίδι. Ο Πορτογάλος κόουτς το… δουλεύει πολύ, ψάχνεται, αλλά για την ώρα ακόμα δεν έχει βρει την ιδανική 11αδα ούτε έχει καταφέρει να βρει ρυθμό η ομάδα του. Μάλιστα, προκαλεί πολλά ερωτηματικά και η επιλογή του να δίνει φανέλα βασικού στον Τικίνιο και όχι στον Ελ Αραμπί. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο χειρότερος παίκτης στα Γιάννινα, ενώ ο Μαροκινός μόλις μπήκε έφερε τα… πάνω-κάτω. Και δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά η συνολική του παρουσία.

Ο μόνος λόγος για την απουσία του Ελ Αραμπί από την 11αδα μπορεί να είναι η κούραση ή ανετοιμότητά του για να βγάλει συνεχόμενα ματς, καθώς θυμίζουμε ότι ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ την Πέμπτη για το Europa League και την επόμενη Κυριακή το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης. Πάντως, η επιλογή του Μαρτίνς να έχει στον πάγκο τον Μαροκινό, του βγήκε σε καλό, καθώς πήρε τον… ρόλο των Χασάν και Φορτούνη τα προηγούμενη χρόνια. Μπήκε στο γήπεδο, άλλαξε τον ρυθμό και βρήκε και το χρυσό γκολ για τη νίκη.

Από εκεί και πέρα, σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν καλός, σε αντίθεση με τον Αγκιμπού Καμαρά που ήταν ξανά ο κορυφαίος, ενώ σε μέτρια επίπεδα κινήθηκαν και οι Ρέαμπτσιουκ-Μπουχαλάκης. Ο Ονιεκούρου από την πλευρά του είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς είναι φανερό πως προσπαθεί, αλλά για την ώρα δεν του… βγαίνει τίποτα και για αυτό και έγινε ξανά αλλαγή!

Το μεγάλο βέβαια πρόβλημα του Ολυμπιακού, ήταν ξανά η αμυντική λειτουργία, καθώς δέχθηκε αρκετές φάσεις και κινδύνεψε ιδίως μετά το 1-0. Μπορεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να ήταν πολύ καλός, όμως η συνολική εικόνα δεν… έπειθε και σίγουρα χτυπάει «καμπανάκι» ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν επίσης προβλήματα στην άμυνα, όμως επιθετικά… πετάνε φωτιές κι έχουν ποιότητα αλλά και γκολ.

ΥΓ. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι οι κακές διαιτησίες εναντίον τους, δεν είναι πλέον από… σύμπτωση. Θεωρούν λανθασμένο το πέναλτι στα Γιάννινα και για αυτό διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα, ενώ περιμένουν τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι, για να… διορθωθεί το πρόβλημα. Γενικά, υπάρχει η εκτίμηση πως βρίσκονται σε «πόλεμο»!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τη διαιτησία στα Γιάννινα- Έξαλλος Μαρτίνς για το πέναλτι- "Άλλος κανονισμός για ΠΑΟ" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags