Facebook Pixel ΑΕΚ: Έβγαλε... άσσους από το μανίκι ο Γιαννίκης - Έτσι αλλάζει την ΑΕΚ - Κίνηση-ματ με Έλληνες
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-18 18:30:00

Έβγαλε... άσσους από το μανίκι ο Γιαννίκης - Έτσι αλλάζει την ΑΕΚ - Κίνηση-ματ με Έλληνες

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έβγαλε... άσσους από το μανίκι ο Γιαννίκης - Έτσι αλλάζει την ΑΕΚ - Κίνηση-ματ με Έλληνες

Τα νέα στοιχεία που έδειξε ο Δικέφαλος με τον Έλληνα προπονητή στον πάγκο του και οι ποδοσφαιριστές που αναδεικνύει ο Αργύρης Γιαννίκης, για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
 

ΑΕΚ: Κανείς δεν περίμενε την 11άδα που παρουσίασε η Ένωση στο ντεμπούτο τού Γιαννίκη στον πάγκο της, με τον Ατρόμητο, κι αυτό το πιστώνουν όλοι στον Έλληνα τεχνικό. Γιατί μέσα από τις αλλαγές σε πρόσωπα οι Κιτρινόμαυροι είχαν καλύτερο πρέσινγκ (που αργότερα βέβαια, στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου φάνηκε ως κόπωση), είχαν κλείσει χώρους και δεν υπήρχαν αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές.

Ο Ατρόμητος, άλλωστε, δεν είναι τυχαία ομάδα και ήδη δείχνει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Παρόλα αυτά η Ένωση κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα, αν και δεν είχε σε σούπερ μέρα τον Τσούμπερ για παράδειγμα. Ενώ περιόρισε πολύ στα στημένα τον Ατρόμητο, αν και με τον Μιλόγεβιτς δεν είχαμε συνηθίσει την ίδια ασφάλεια στις στημένες φάσεις.

Στα θετικά τού ντεμπούτου τού Γιαννίκη είναι η πολύ καλή παρουσία του Μήτογλου, που ήταν έτοιμος και σωματικά και πνευματικά για να αντεπεξέλθει στις μονομαχίες έδαφος και αέρα. Για τον Ρότα όλα αρχίζουν από τις τρομερές δυνάμεις που έχει στο γήπεδο, είναι αυτό που λέμε αθληταράς, ενώ έδειξε ότι και τακτικά έχει παιδεία - Η οποία φυσικά μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί.

Σε γενικές γραμμές η ΑΕΚ πέρασε ένα σχετικά εύκολο απόγευμα εναντίον του Ατρόμητου, στο ντεμπούτο του Γιαννίκη, ή για να το θέσουμε πιο σωστά δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να έχει ένα σχετικά εύκολο απόγευμα, προσθέτοντας νέα στοιχεία στο παιχνίδι της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιαννίκης κατήργησε την επετηρίδα Μιλόγεβιτς - Χτύπημα στον μύθο Λουτσέσκου - Μπερδεμένος Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags