Facebook Pixel Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Έκανε την ανατροπή της… χρονιάς απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 10:00:00

Άγριο "σκηνικό" με Μπέο στην Τούμπα - "Ντου" στα αποδυτήρια με φωνές - Σε... ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Άγριο "σκηνικό" με Μπέο στην Τούμπα - "Ντου" στα αποδυτήρια με φωνές - Σε... ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ!

Έξαλλος ο πρόεδρος του Βόλου, δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Τι συνέβη με τον Αχιλλέα Μπέο στο παιχνίδι της Κυριακής, με ποιον "αρπάχτηκε" και τι συνέβη μετά την επεισοδιακή του εμφάνιση. Οι φωνές ακούγονταν μέχρι έξω...
 

Βόλος - Αχιλλέας Μπέος: Έκανε την ανατροπή της… χρονιάς, αν όχι της της δεκαετίας απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά στην Τούμπα, με τους παίκτες να μετατρέπουν το 4-1 του πρώτου ημιχρόνου σε 4-4.

Τα τέρματα των Μπαρτόλο, Ροσέρο και Ρίνερ, αλλά και η εικόνα της ομάδας της Μαγνησίας σόκαραν τόσο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του ΠΑΟΚ, όσο και σίγουρα την ποδοσφαιρική Ελλάδα, μιας  και η εικόνα του δευτέρου μέρους του αγώνα της Κυριακής (17/10) ήταν τέτοια που αν ο αγώνας είχε περισσότερο χρόνο κανείς δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα ότι ο Βόλος δεν θα έφευγε με το διπλό από την Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το πρώτο ημίχρονο ήταν… εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους στην Τούμπα. Η κατάρρευση των παικτών του Αμπασκάλ, παρά το γκολ του Βαν Φέερτ στο 13', είχαν σαν αποτέλεσμα οι Κυανέρυθροι να δεχτούν από το 30' μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τέσσερα τέρματα κάτι που μετέτρεψε το 0-1, σε 4-1. Όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων έρχονταν πάντα δεύτεροι στην μπάλα στις μονομαχίες, ενώ η πίεση ψηλά και η άμυνα αρκετά κοντά στην σέντρα, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Λουτσέσκου να βγάζει μπαλιές στην πλάτη της άμυνας με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να… χτυπάει ιδανικά στην κόντρα.

Τα πράγματα στο δεύτερο μέρος άλλαξαν με τον Ισπανό τεχνικό του Βόλου μετά το 4-2 να βγάζει τον Πουρίτα, περνώντας τον Ρουσέρο, που σκόραρε λίγο αργότερα μάλιστα, αλλάζοντας το σύστημά του, ενώ παράλληλα οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τελικό 4-4. Όμως δεν ήταν μόνο οι… εμπνεύσεις του Αμπασκάλ και οι δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του Λουτσέσκου που έφεραν αυτό το απίθανο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας στο ημίχρονο του αγώνα ο Αχιλλέας Μπέος ήταν έξαλλος με την εικόνα της ομάδας. Άλλωστε και ο ίδιος είπε πως "Ήθελα να φύγω από τα νεύρα στο ημίχρονο..." και αυτό που έκανε ήταν να πάει στα αποδυτήρια της ομάδας και να  μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Βόλου το μήνυμα ότι οφείλουν να πραγματοποιήσουν τελείως διαφορετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος. Φαίνεται λοιπόν ότι τα… γκάζια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου είχαν αποτέλεσμα μιας και οι κυανέρυθροι μπήκαν… αναγεννημένοι στο δεύτερο μέρος και έφτασαν στην απίστευτη ανατροπή και το τελικό 4-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καυτή αποκάλυψη για τον στοιχηματισμό στο ΠΑΟΚ-Βόλος - Πόσα χρήματα παίχτηκαν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags