Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Βόλος: Απόφαση Σαββίδη να φέρει τον Μπέο στον ΠΑΟΚ - Αντιδράσεις στην Τούμπα - Μεγάλη... εκδίκηση!
Ποδόσφαιρο
| 2021-10-19 17:47:00

Απόφαση Σαββίδη να φέρει τον Μπέο στον ΠΑΟΚ - Αντιδράσεις στην Τούμπα - Μεγάλη... εκδίκηση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απόφαση Σαββίδη να φέρει τον Μπέο στον ΠΑΟΚ - Αντιδράσεις στην Τούμπα - Μεγάλη... εκδίκηση!

Η αποκάλυψη για τη "μεταγραφή της χρονιάς" και οι καλές σχέσεις των δύο προέδρων. Τι συνέβη μετά το επεισοδιακό 4-4 του Βόλου στη Θεσσαλονίκη και γιατί ο Αχιλλέας Μπέος το... χάρηκε λίγο παραπάνω για όσα είχε "ακούσει" από κάποιους που έχουν θέση στη διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Μία ισοπαλία που θα συζητάμε για χρόνια πανηγύρισε ο Βόλος, όχι φυσικά επειδή κατάφερε να κόψει δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, αλλά για τον τρόπο που το πέτυχε, γυρνώντας ματς από 4-1 σε 4-4!

Προφανώς και τις τελευταίες ώρες όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στην ομάδα της Μαγνησίας και κυρίως πάνω στον Αχιλλέα Μπέο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που «τρέχει» τον σύλλογο και για αυτόν που μαζί με τους συνεργάτες του, κατάφερε για ακόμα μία φορά να φτιάξει μία ομάδα που προκαλεί αίσθηση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι όλα αυτά, χωρίς να έχει το μεγάλο μπάτζετ και τις μεγάλες μεταγραφές.

Ο πρόεδρος του Βόλου, παρότι... πλήγωσε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε και χάρηκε ιδιαίτερα για το αποτέλεσμα για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρωτίστως γιατί ήταν ένα αποτέλεσμα που συζητήθηκε σε όλη την Ελλάδα και «διαφήμισε» τους παίκτες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, ενώ παράλληλα έδωσε και... απαντήσεις σε όσους είχαν βιαστεί να τον «κράξει». Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε όσους βλέπουν καχύποπτα τις καλές του σχέσεις με τους «ασπρόμαυρους» και βιάστηκαν να σχολιάσουν στο 4-1 για... μιλημένα ματς. Αναφερόμαστε και σε αυτούς που δεν τον ήθελαν στην Τούμπα και έκαναν τα πάντα για να απομακρύνουν αυτό το ενδεχόμενο από το τραπέζι. Γιατί ως ως σκέψη έπεσε, συζητήθηκε και αρκετοί επιμένουν πως ως ιδέα αρέσει πολύ στον Ιβάν Σαββίδη!

Την είδηση άλλωστε είχε επιβεβαιώσει σε τοποθετήσεις του σε ραδιόφωνο και τηλεόραση και ο ίδιος ο Μπέος λέγοντας: «Εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα έρθω στον ΠΑΟΚ. Το φωτογράφισα. Είναι και δύσκολο γιατί είμαι δήμαρχος στον Βόλο και δεν θα πουλήσω τους πολίτες που με αγαπάνε. Εγώ είμαι φίλος και με τον ΠΑΟΚ και με την οικογένεια Σαββίδη. Αν ποτέ όμως μου δινόταν η ευκαιρία να διοικήσω τον ΠΑΟΚ, θα ήταν θέμα χρόνο πότε θα παίρναμε τίτλους. Όχι απλά τίτλο, τίτλους Πρόταση από τον κύριο Σαββίδη δεν έγινε ποτέ. Συζητήσεις έγιναν, από διάφορα άτομα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέχρι εκεί. Ήταν αθώες και αγνές»!

Ο Μπέος λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής ήταν διπλά χαρούμενος, καθώ απάντησε και σε όσους δεν τον... ήθελαν στην Τούμπα, έστω και ως «σύμβουλο» και έδωσαν αγώνα για να πείσουν τον Σαββίδη να αλλάξει άποψη και να του φύγει ακόμα και ως σκέψη αυτό το σενάριο. Η παρουσία του άλλωστε μπορεί να βοηθούσε αγωνιστικά τον Δικέφαλο, αφού κανείς δεν αμφισβητεί τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, ωστόσο θα δημιουργούσε και τρομερές εντάσες ακόμα και εντός της ομάδας, με τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. Και φυσικά θα υπήρχαν αντιδράσεις και των ομάδων της Αθήνας σε μία τέτοια μεταγραφή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο "σκηνικό" με Μπέο στην Τούμπα - "Ντου" στα αποδυτήρια με φωνές - Σε... ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags