Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγή πλάνων από Μαρτίνς πριν τη σέντρα με Άιντραχτ - Ανατροπή με κορυφαίο όνομα - Νέο σύστημα
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-03 18:02:00

Αλλαγή πλάνων από Μαρτίνς πριν τη σέντρα με Άιντραχτ - Ανατροπή με κορυφαίο όνομα - Νέο σύστημα

του Παναγιώτη Νικολάου
Αλλαγή πλάνων από Μαρτίνς πριν τη σέντρα με Άιντραχτ - Ανατροπή με κορυφαίο όνομα - Νέο σύστημα

Απόλυτος αιφνιδιασμός από τον Πορτογάλο, τι διέρρευσε από του Ρέντη. Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για τον... τελικό με τους Γερμανούς και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα και μεγάλες εκπλήξεις. Ποιοι θα μείνουν εκτός και ποιος θα χωρέσει από το... παράθυρο.

Ολόκληρο πλάνο για να ενισχύσει τη δεξιά πλευρά τού Ολυμπιακού εναντίον της Άιντραχτ, είχε κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς καθώς απο εκεί θα έπαιζε ο... δαίμονας Κόστιτς. Γι' αυτό λοιπόν η απουσία του από το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης λόγω ενοχλήσεων, ήχησε ευχάριστα και δεν αποκλείεται να αλλάξει το σχέδιο του Πορτογάλου.

Συγκεκριμένα, η θέση του δεξιού μπακ είναι "ανοιχτή", με τον Ανδρούτσο να φαίνεται ότι ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά σε κάθε περίπτωση να βρίσκεται στο πλάνο και ο Λαλά. Κι εδώ είναι μια μεγάλη παγίδα στον Ολυμπιακό: Μην μείνουμε στον μπακ και δεν κοιτάξουμε ποιος θα παίξει μπροστά του! 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μαρτίνς δεν έχει αποφασίσει ακόμα ανάμεσα σε Ονιεκούρου και Ρόνι Λόπες, αλλά μην αποκλείσετε να δούμε τον Βρουσάι στο αρχικό σχήμα! Γιατί ο Μάριος είναι πολύ σωστός τακτικά και έχει τις δυνατότητες να δίνει βοήθειες και αμυντικά.

Ως σκέψη υπάρχει και η μετατόπιση του Μασούρα στα δεξιά (αν και είναι πιο δύσκολο να αλλάξει πλευρά ο Μασούρας παρά να παίξει ο Βρουσάι) που είναι πολύ σωστός τακτικά και επίσης βοηθάει ανασταλτικά, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ένα ακόμα σενάριο από του Ρέντη.

Σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ λοιπόν, ο κόουτς του Ολυμπιακού σκέφτεται σοβαρά να παίξει την Πέμπτη ακόμα και 4-3-3, αλλά χωρίς εξτρέμ. Δηλαδή να αφήσει στον πάγκο τουε Ονιεκούρου, Λόπες και Βρουσάι και να ξεκινήσει μαζί τους Τικίνιο – Ελ Αραμπί, με τον δεύτερο όμως να είναι στα άκρα!

Προφανώς το πώς θα ανακόψει ευρύτερα την επιθετική μετάβαση της Άιντραχτ είναι το μεγάλο θέμα για τον Ολυμπιακό (και όχι αποκλειστικά τον Κόστιτς), καθώς εκεί είναι το μεγάλο όπλο της. Σε αντίθεση με το κέντρο της άμυνάς της, που αν το πιέσει σωστά ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές ευκαιρίες για γκολ.

Οι Πειραιώτες πρέπει να παρουσιαστούν διαφορετικοί σε σχέση με το παιχνίδι στην Φρανκφούρτη, που ίσως να ήταν το χειρότερο μέχρι στιγμής στην Ευρώπη φέτος, και προφανώς αν έχουν άλλη εικόνα τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι στη Γερμανία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δέσιμο" 4 εκατ. Ραϊόλα με Μανωλά - Πολλά λεφτά για Γενάρη - Βιάστηκαν να... διώξουν τον Πέλκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags