Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές αποκαλύψεις από ξένο προπονητή - "Δεν με θέλανε στον ΠΑΟΚ γιατί..." - Επικό σχόλιο για Σφιντέρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-12 22:43:00

Φοβερές αποκαλύψεις από ξένο προπονητή - "Δεν με θέλανε στον ΠΑΟΚ γιατί..." - Επικό σχόλιο για Σφιντέρσκι

Sportdog Team
Φοβερές αποκαλύψεις από ξένο προπονητή - "Δεν με θέλανε στον ΠΑΟΚ γιατί..." - Επικό σχόλιο για Σφιντέρσκι

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πολύ γνωστός ξένος προπονητής όπου μίλησε για τον λόγο που δεν βρέθηκε στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά σχολίασε και με επικό τρόπο τον Πολωνό επιθετικό της ομάδας.

Γιάτσεκ Γκμοχ: Στην εκπομπή του Metropolis 95.5 "Στη Σέντρα" μίλησε ο 83χρονος, πια, Πολωνός τεχνικός όπου αναφέρθηκε στην διαδρομή αποκαλύπτοντας πως δεν πήγε στον ΠΑΟΚ λόγω του Μανάβη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις εμφανίσεις του Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σε ποιες ομάδες δουλέψατε στην Ελλάδα;

«Έχω δουλέψει σε πολλές ομάδες από την Ελλάδα, να σας δώσω μια πληροφορία, ζητούσανε πάντα εμένα όταν οι άλλοι δεν μπορούσανε. Με καλούσαν ομάδες που ήθελαν να σώσουν την κατηγορία ή να πάρουν πρωτάθλημα. Μόνο έτσι δούλευα και είμαι περήφανος για αυτό. Η αγαπημένη μου ομάδα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννενα, επειδή έχει πολύ τίμιους ανθρώπους. Στη συνέχεια πήγα στον Απόλλων Σμύρνης, μετά Λάρισα, Παναθηναϊκό, Ξάνθη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Άρης, ΑΠΟΕΛ, Αθηναϊκός, Εθνικός, Καλαμάτα και η τελευταία ομάδα που δούλεψα ήταν ο Ιωνικός. Μόνο ΠΑΟΚ δεν δούλεψα, ο Μανάβης και ο... χασάπης δεν με θέλανε λογικά. Αγαπάω πολύ την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της, η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, καθώς έχω και εγγόνια από αυτή τη χώρα».

Για τον Κάρολ Σφιντέρσκι:

«Απορώ γιατί δεν είναι βασικός με τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλός γκολτζής και με την Εθνική όσες φορές μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή έβαλε γκολ. Λένε ότι μου μοιάζει αρκετά. Εγώ ήμουν σέντερ φορ στην Λέγκια Βαρσόβιας. Φυσικά και ο Κάρολ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με τον ΠΑΟΚ παίζει εντυπωσιακά και πρέπει να είναι ικανοποιημένος όπως και η Εθνική Πολωνίας. Τώρα με την Ανδόρα ίσως ξεκινήσει και ως βασικός, αλλά έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς αυτή τη στιγμή, δεν είναι μόνο ο Λεβαντόφσκι. Έχουμε πέντε.  Είναι φυσικά και ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς το γήπεδο δεν θα έχει κανονικό χόρτο, αλλά πλαστικό», είπε ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags