Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στην αγορά για χαφ... λόγω Εμβιλά - Σε... οκτώ μήνες ο "φιλοχρήματος" Γκιλιέρμε - 5 μεταγραφές 21 εκατ.!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 21:15:00

Στην αγορά για χαφ λόγω Εμβιλά - Σε... 8 μήνες ο "φιλοχρήματος" Γκιλιέρμε - 5 μεταγραφές 21 εκατ.!

Οι Μιχείες
Στην αγορά για χαφ λόγω Εμβιλά - Σε... 8 μήνες ο "φιλοχρήματος" Γκιλιέρμε - 5 μεταγραφές 21 εκατ.!

Οι φήμες για τον Βραζιλιάνο και γιατί φεύγει στα δύο χρόνια από τις ομάδες του. Τι συμβαίνει με τον πρώην άσο των Πειραιωτών, τα σενάρια για επιστροφή του στο Λιμάνι και το πολύ υψηλό κασέ του. Πότε μπορεί όντως να υπάρξει θέμα και γιατί ψάχνουν για μέσο στην αγορά οι "Ερυθρόλευκοι".

Ολυμπιακός: Θέμα επιστροφής του Γκιλιέρμε ντος Σάντος στον Ολυμπιακό δεν τίθεται. Σίγουρα πάντως όχι τον Γενάρη! Θέμα απόκτησης ενός μέσου με τα χαρακτηριστικά του πρώην "ερυθρόλευκου" έχει ήδη τεθεί στον Ολυμπιακό!

Προφανώς κάποιοι... μπερδεύτηκαν, για την ακρίβεια  μπέρδεψαν πως οι "ερυθρόλευκοι" ήδη έχουν βγει στην αγορά για την αναζήτηση ενός τύπου Γκιλιέρμε, με το ότι ασχολούνται ξανά, μανά με τον Γκιλιέρμε. Το τελευταίο απλά... ΔΕΝ υπάρχει για το επόμενο 8μηνο. Κι ας έφυγε ο κόουτς Τσάβι από την Αλ Σαντ...

Στο Κατάρ ο φιλοχρήματος (όπως ο κάθε Βραζιλιάνος που σέβεται τον εαυτό του, με κορυφαίο παράδειγμα τον μεγάλο Ριβάλντο) 30χρονος μέσος καθαρίζει κοντά στα 3.300.000 ευρώ ετησίως. Και έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2023. Επίσης, ποτέ δεν φεύγει μεσούσης της σεζόν απο τις ομάδες τους και το δείγμα είναι ισχυρό αφού έχει αλλάξει μέχρι τώρα έξι(6), σε τρεις διαφορετικές ηπείρους! Ξεχάστε τον λοιπόν... 

Από εκεί και πέρα όντως στον Ολυμπιακό, με δεδομένη και την φετινή μέτρια (μέχρι τώρα τουλάχιστον) σεζόν του Εμβιλά, έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν και με την προσθήκη ενός 6αριού με δημιουργία 8αριού. Να μπορεί να κάνει παιχνίδι από πίσω αλά Γκιλιέρμε. Κι αν δεν προκύψει στο χειμερινό παζάρι, σίγουρα τότε θα πάνε το καλοκαίρι! 

Τώρα όσον αφορά στον Γκιλιέρμε, που θα είχε το πλεονέκτημα πως πλέον διαθέτει και ιταλικό διαβατήριο, δεν καλύπτει δηλαδή θέση ξένου, διατηρεί ψηλά την χρηματιστηριακή του αξία. Αυτή βρίσκεται στα 3.800.000 ευρώ,  αν και στην Αλ Σαντ η αγορά του στα τέλη Αυγούστου του 2020 είχε στοιχίσει 6.000.000 ευρώ!!

Είναι χαρακτηριστικό- ενδεικτικό και της αξίας του - πως ο Γκιλιέρμε τα τελευταία 9 χρόνια έκανε 5 μεταγραφές (συνολικά έχουν δοθεί για χάρη του 21.000.000 σε transfer fee) και ποτέ δεν εξάντλησε τα συμβόλαια του, μένοντας ελεύθερος. Έφευγε πάντα με... πώληση, πριν αυτά ολοκληρωθούν!!!

Από την Πορτουγκέσα στην Κορίνθιανς, το 2012, αντί 3.000.000 και από εκεί το 2014 στην Ουντινέζε αντί 4.500.000. Με το ίδιο ακριβώς πόσο τον αγόρασε και η Κορούνια το 2016 και μόνο ο Ολυμπιακός τον πήρε με λιγότερα χρήματα, 2.800.000, το καλοκαίρι του 2018. Για να τον πουλήσει με τα υπερδιπλά χρήματα.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της καριέρας του Γκιλιέρμε,που ασφαλώς δεν αποτελεί σύμπτωση, είναι πως δεν κάθεται πάνω από 2 χρόνια σε κλάμπ. ΠΟΤΕ... Μόλις συμπληρώσει 2ετία, την κάνει για άλλες πολιτείες, με καλύτερα συμβόλαια!! Στην Αλ Σαντ ΠΑΝΤΩΣ 2ετία θα κλείσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ας το... έχουμε υπ όψιν μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το επόμενο deal Μαρινάκη - Πουλάει και τον… ξεχασμένο - "Έκραζε" το Καραϊσκάκη, φέρνει εκατομμύρια

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags