Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Χτύπημα" από Αγγλία και... πλειστηριασμός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-13 22:45:00

Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Χτύπημα" από Αγγλία και... πλειστηριασμός!

BoxtoBox
Συμφώνησαν στον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Νο1 στόχος - "Χτύπημα" από Αγγλία και... πλειστηριασμός!

Ποιον παίκτη ξεχώρισαν στο Λιμάνι και οι ομάδες που θέλουν να τον προλάβουν. Αποτελεί ιδανική περίπτωση γιατί μένει ελεύθερος και οι Πειραιώτες μπορούν εύκολα να καλύψουν το συμβόλαιό του. Ποιος είναι και γιατί αυξήθηκε ο ανταγωνισμός.

Ολυμπιακός: Φρέντρικ Άντρε Μπιόρκαν. Γνωστό είναι το όνομα. Πολύ γνωστό. Από πέρυσι παρακολουθείται από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια δεν παρακολουθείται απλά, αρέσει κιόλας. Τώρα λοιπόν που έχει ανοίξει για τα καλά ξανά η κουβέντα, και μαζί μ' αυτή η αναζήτηση, για απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό, είναι λογικό το όνομα του 23χρονου Νορβηγού της Μπόντο Γκλιμτ να πέφτει πάλι στο τραπέζι της κουβέντας.

Τι μαθαίνω εγώ; Ότι όντως στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι ν' αρχίσουν τις προσεγγίσεις (αν δεν τις άρχισαν ήδη) προς την πλευρά του παίκτη. Μένει ελεύθερος τέλος Δεκέμβρη και η περίπτωσή του είναι ιδανική. Το κακό είναι ότι, ως ελεύθερος, βρίσκεται στα tablet κι άλλων ομάδων. Κάτι πήρε το μάτι μου σε ολλανδικά ΜΜΕ. Αυτό που δεν είδα πουθενά και νομίζω ισχύει, είναι ότι τον παρακολουθούν και αγγλικές ομάδες. Και ομάδες της Τσάμπονσιπ, όχι μόνο της Πρέμιερ.

Στον Ολυμπιακό αρέσει σε όλους, έχει εγκριθεί. Όμως θέλει σωστό τρόπο προσέγγισης και φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά ο παίκτης. Υπό κανονικές συνθήκες τα χρήματα δεν θα ήταν πολλά για την ετήσια αμοιβή του. Αν παίξει... πλειστηριασμός ωστόσο θα ανέβει η τιμή, είναι λογικό. Όπως και να 'χει, σύντομα θα ξέρουμε για τον Μπιόρκαν. Αν θα αρχίσει να... κοκκινίζει, να γίνεται παίκτης του Ολυμπιακού, ή θα προτιμήσει κάτι άλλο (καλύτερο) σε πρωτάθλημα. Επιλογές έχει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξτρέμ καλύτερος του Ποντένσε - Θέλουν λεφτά και παίκτες από Ολυμπιακό - 10 εκατ. και... Λιντς"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags