Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλείδωσε" η πρώτη μεταγραφή - "Σόκαρε" τον Μουρίνιο, έρχεται για Champions League!
| 2021-11-14 11:55:00

"Κλείδωσε" η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Σόκαρε" τον Μουρίνιο, έρχεται για Champions League!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Κλείδωσε" η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού - "Σόκαρε" τον Μουρίνιο, έρχεται για Champions League!

Το... τσεκ από τον Φαν'τ Σχιπ και η απόφαση του Μαρτίνς για τον Γενάρη. Ποια θα είναι η πρώτη κίνηση των Πειραιωτών και ποιος παίκτης φιγουράρει πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και το παιχνίδι κόντρα στη Ρόμα που... τρέλανε την Ευρώπη.

Ολυμπιακός: Είναι δεδομένο πως οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, μιας και η χρονιά είναι πολύ απαιτητική ειδικά αν σκεφτούμε πως η ομάδα έχει αγώνες τόσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του 23χρονου Φρέντρικ Μπιόρκαν, που αγωνίζεται στην Μπόντο Γκλιμτ. Βέβαια ο Νορβηγός δεν είναι άγνωστος στου ανθρώπους των Πειραιωτών, μιας τόσο πριν έναν χρόνο, όσο και το καλοκαίρι υπήρξε… φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών, όμως δεν υπήρξε… γάμος.

Ο λόγος ήταν πως οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να αγοράσουν, έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την Πάκος Φερέιρα, και σίγουρα στις 45 εμφανίσεις του με την ομάδα δείχνει πως η κίνηση ήταν απόλυτα σωστή. Το περίεργο, αυτή τη στιγμή, στον Πειραιά είναι το γεγονός πως ο Μολδαβός είναι το μοναδικό αριστερό μπακ στην ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση. Έτσι ο νεαρός Νορβηγός αμυντικός μπαίνει και πάλι στο… κάδρο με μια πολύ σημαντική διαφορά.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Μπόντο που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2021, με τον ίδιο να μην έχει συμφωνήσει την ανανέωσή του με τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Έτσι σε περίπτωση που οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν κίνηση μπορούν να τον αποκτήσουν χωρίς να χρειαστεί να δώσουν ούτε ένα ευρώ, κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Παράλληλα μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει 133 συμμετοχές με την Μπόντο σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ παράλληλα έχει σκοράρει εφτά φορές και έχει δώσει 16 ασίστ, ενώ φέτος είναι βασικός και στους τέσσερις αγώνες της ομάδας στο Conference League, με τους Νορβηγούς να έχουν εντυπωσιάσει μιας και να μην ξεχνάμε πως έβαλαν 6 γκολ στην Ρόμα του Μουρίνιο.

Την ίδια στιγμή ο Μπιόρκαν έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της πατρίδας του, ενώ παράλληλα έχει και δύο αγώνες με την ανδρική ομάδα, ο ένας για 21 λεπτά απέναντι στην Εθνική μας στο φιλικό της 6 Ιουνίου, ενώ ο άλλος με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλες τα παραπάνω έχει ως αποτέλεσμα και την ραγδαία άνοδο της χρηματιστηριακής αξίας του, μιας και από τα 400.000 ευρώ που κόστιζε το 2019 έχει φτάσει σήμερα στο 1,4 εκατομμύριο.

Όλα αυτά φυσικά δεν τα έχει δει μόνο ο Ολυμπιακός, αφού γράφεται πως τόσο η Φενέρ, όσο και η Φέγενορντ (αλλά και ομάδες από την Αγγλία όπως αποκάλυψε το Sportdog.gr) ενδιαφέρονται για τον 23χρονο, όμως ακόμα και έτσι τόσο η οικονομική κατάσταση των Πειραιωτών, όσο και η ευκαιρία του νεαρού να κερδίσει κύπελλα και να αγωνιστεί στο Champions League, ευκολότερα από το αν πάει σε μια από τις άλλες δύο ομάδες, κάνουν τους Ερυθρόλευκους να έχουν το πάνω… χέρι σε περίπτωση που θελήσουν να κάνουν την κίνησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην αγορά για χαφ λόγω Εμβιλά - Σε... 8 μήνες ο "φιλοχρήματος" Γκιλιέρμε - 5 μεταγραφές 21 εκατ.!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags