Facebook Pixel Ελλάδα: Απίστευτη κατρακύλα για την Εθνική! Στην χειρότερη θέση της τελευταίας 20ετίας στο FIFA Ranking (ΦΩΤΟ)
| 2021-11-19 21:50:00

Απίστευτη κατρακύλα για την Εθνική! Στην χειρότερη θέση της τελευταίας 20ετίας στο FIFA Ranking (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη κατρακύλα για την Εθνική! Στην χειρότερη θέση της τελευταίας 20ετίας στο FIFA Ranking (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να αναμενόταν μετά την ήττα από την Ισπανία και την ισοπαλία με το Κόσοβο να υπάρχει πτώση στην θέση που έχει η χώρα στην βαθμολογία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όμως πλέον έχει φτάσει στην χειρότερη θέση των τελευταίων 20 χρόνων.

Ελλάδα: Απίστευτο πισωγύρισμα για την Εθνική ομάδα καθώς μετά την ήττα από την Ισπανία και την ισοπαλία με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η χώρα μας έπεσε, στο FIFA Ranking στην 55η θέση, με την προηγούμενη να είναι η 47η, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το 2011 ήταν στην 8η.

Η συγκεκριμένη πτώση φέρνει την χώρα στην χειρότερη θέση των τελευταίων 20 ετών, ενώ είμαστε πλέον πολύ κοντά και στην χειρότερη επίδοση όλων των εποχών, που ήταν το 1998 όταν βρεθήκαμε 66οι.

Στα... ψηλά και σε αντίθεση με την Ελλάδα, Βέλγιο, Βραζιλία και Γαλλία είναι σταθερά στις τρείς πρώτες θέσεις, ενώ στην τέταρτη ανέβηκε η Αγγλία, ενώ πέμπτη για πρώτη φορά μετά το 2018 είναι η Αργεντινή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags