Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Οργή στη Θεσσαλονίκη - Θέλουν να... διώξουν τον Σαββίδη από ΠΑΟΚ - Απαντάει με τεράστια κίνηση!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-21 10:00:00

Οργή στη Θεσσαλονίκη - Θέλουν να... διώξουν τον Σαββίδη από ΠΑΟΚ - Απαντάει με τεράστια κίνηση!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οργή στη Θεσσαλονίκη - Θέλουν να... διώξουν τον Σαββίδη από ΠΑΟΚ - Απαντάει με τεράστια κίνηση!

Τι συνέβη στην πόλη, το "μυστικό σχέδιο" και η αντίδραση του Ιβάν. Στον Δικέφαλο παρά τα όσα ακούγονται δεν αλλάζουν τακτική και φυσικά δεν χάνουν τον στόχο τους. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι αποφασισμένος για όλα και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εγκαταλείψει τώρα...

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Ολόκληρη σπέκουλα προσπάθησαν να στήσουν κάποιοι στη Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη!) γύρω από τον Δικέφαλο και τον ηγέτη του, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της Νέας Τούμπας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου διαπίστωσαν ότι στο Προεδρικό Διάταγμα που βρίσκεται προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπάρχει μια... δημιουργική ασάφεια για το θέμα της υπογειοποίησης. Πρόκειται για μια σημαντική παράμετρο στο συνολικό κόστος τής ανέγερσης του γηπέδου, που μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 20 εκατ. ευρώ (ανάλογο ποσό έχει δώσει και η ΑΕΚ για το δικό της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια). Άρα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα.

Με αφορμή αυτό το μίνι πάγωμα στο θέμα τής έγκρισης του Προεδρικού Διατάγματος, μέχρι να συμπληρωθεί με δεσμευτικά έγγραφα από την Περιφέρεια Μακεδονίας και τον Δήμο Θεσσαλονίκης ότι θα αναλάβουν εκείνοι τα έξοδα της υπογειοποίησης και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, υπήρξε το σπεκουλάρισμα για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Δηλαδή ότι ο ισχυρός άνδρας τής ομάδας κάνει πίσω και, από τη στιγμή που κάνει πίσω σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, για το οποίο μάλιστα έχει δεσμευτεί ότι θα πληρώσει από την τσέπη του για τη Νέα Τούμπα, σημαίνει ότι μπορεί να τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η παρουσία του στην ΠΑΕ.

Αστεία πράγματα, δηλαδή, καθώς ο Σαββίδης και η οικογένειά του έχουν συνδέσει την παρουσία τους στην Ελλάδα με τον Δικέφαλο, ενώ ετοιμάζεται να δώσει ένα τεράστιο ποσό για την ανέγερση του γηπέδου. Είναι δυνατόν με όσα έχει προσφέρει στα χρόνια της παρουσίας του στον σύλλογο, με τα χρήματα που έχει δαπανήσει και τα χρήματα που δημόσια έχει δεσμευτεί ότι θα δώσει για το γήπεδο, να κάνει τώρα πίσω; 

Ούτε πίσω κάνει ο Σαββίδης, λοιπόν, ούτε τίποτα. Μια μικρή, ελάχιστη καθυστέρηση αναμένεται να υπάρξει στην έγκριση του Προεδρικού Διατάγματος (μέχρι να γίνουν τα συμβούλια σε Δήμο και Περιφέρεια, που θα φέρουν τα δεσμευτικά έγγραφα από την πλευρά τους), η οποία άλλωστε (όπως αναφέρουν πρόσωπα που γνωρίζουν καλά τα θέματα του γηπέδου) δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει το χρονοδιάγραμμα που θέλει τον Δικέφαλο να παίζει το 2026 στο νέο του σπίτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος που "τελειώνει" μετά τον Καγκάβα - "Έχασε" 20 εκατ. ο Σαββίδης, αυτόν ζήτησε ο Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags