Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι δύο πρώτοι στη "μαύρη λίστα" του Ολυμπιακού - Αυτόν διώχνει ο Μαρτίνς - Φέρνει 20χρονο Βόσνιο!
Ποδόσφαιρο
| 2021-11-27 17:40:00

Οι δύο πρώτοι στη "μαύρη λίστα" του Ολυμπιακού - Αυτόν διώχνει ο Μαρτίνς - Φέρνει 20χρονο Βόσνιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι δύο πρώτοι στη "μαύρη λίστα" του Ολυμπιακού - Αυτόν διώχνει ο Μαρτίνς - Φέρνει 20χρονο Βόσνιο!

Παρά το μεγάλο συμβόλαιο, ο Πορτογάλος του δείχνει την έξοδο τον Γενάρη. Αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, αλλά και νέες αφίξεις. Ήδη άλλωστε στο Λιμάνι ψάχνουν παίκτες λόγω του Κόπα Άφρικα.

Ολυμπιακός: Μια... αναγκαστική επιστροφή πλησιάζει στον Ολυμπιακό, αφού ο δανεισμός του Μάξι Λοβέρα στη Ρασίνγκ ολοκληρώνεται, καθώς η ομάδα της Λατινικής Αμερικής δεν πρόκειται να τον αγοράσει και ο Αργεντινός άσος θα γυρίσει στο Λιμάνι.

Ο Λοβέρα δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και ουσιαστικά επιστρέφει για να... ξαναφύγει!

Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα μπορέσουν να παραχωρήσουν εκ νέου τον Αργεντινό παίκτη σε ομάδα του εξωτερικού, με το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του να μην λείπει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Λοβέρα τσεκάρουν δύο ομάδες από την Αργεντινή αλλά και μια από την Β' Ισπανίας, θέλοντας να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Το να παραμείνει και να αξιοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή φαντάζει... σενάριο επιστημονικής φαντασίας, με τη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού να είναι γεμάτη και τον παίκτη να έχει απογοητεύσει με την παρουσία του στου Ρέντη κατά το παρελθόν.

Δύσκολα τα πράγματα για Καρμπόβνικ

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει επίσης απογοητεύσει βάσει των προσδοκιών που υπήρχαν όταν αποκτήθηκε είναι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ. Ο Πολωνός είναι και άτυχος μέσα σε όλα, καθώς ο πρόσφατος τραυματισμός του τον άφησε ακόμα πιο πίσω και πλέον οι... ευκαιρίες του τελειώνουν.

Υπάρχουν σενάρια που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να τερματίζουν πρόωρα τον δανεισμό του 20χρονου μπακ από τη Μπράιτον, όμως από το Λιμάνι δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι φέρεται να αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού η μεταγραφή αριστερού μπακ για να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ φανερώνει τη δυσαρέσκεια που εκφράζεται για τη μέχρι τώρα παρουσία του Καρμπόβνικ.

Εντυπωσιάζει ο Νίκολιτς

Μιας και πιάσαμε το ζήτημα των πλάγιων μπακ, αξίζει να τονιστεί η περίπτωση του Νεμάνια Νίκολιτς, ενός παίκτη που έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη σεζόν στον Ολυμπιακό Β'.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους το 2019 και έκτοτε παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Ραντνίσκι Νις (Σερβία), Μλάντοστ (Βοσνία) και Χανιά. Η καθιέρωση της β' ομάδας στη Superleague 2 έδωσε τη δυνατότητα στον Βόσνιο να παραμείνει στον Πειραιά και να δουλέψει υπό την επίβλεψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής δείχνει εξαιρετικό, με τον Νίκολιτς να ανεβαίνει συνεχώς και να... χτυπά την πόρτα της πρώτης ομάδας. Στη θέση του δεξιού μπακ υπάρχουν οι Λαλά και Ανδρούτσος, όμως ο δεύτερος υπολογίζεται και ως κεντρικός χαφ, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο Καμαρά θα φύγουν για το Κόπα Άφρικα.

Μην απεκλείσετε το ενδεχόμενο ο Νίκολιτς να αποτελέσει "εσωτερική μεταγραφή" τον Ιανουάριο, κάτι που ισχύει και για τους Σουρλή, Κινκουέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Ελλάδα για νέα... αποκάλυψη του Ολυμπιακού - "Εκτόξευση" μαζί με Αγκιμπού - Ήρθε η Γιούβε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags