Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελάθηκε ο Σαββίδης - Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι - Έρχονται άλλες δύο
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 17:54:00

Τρελάθηκε ο Σαββίδης - Η πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι - Έρχονται άλλες δύο

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Σαββίδης - Η πρώτη αλλαγή στον ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι - Έρχονται άλλες δύο

Φαίνεται ότι ο Δεκέμβριος θα είναι μήνας αλλαγών στον Δικέφαλο του Βορρά με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας να προχωράει σε αλλαγές μετά την κακή εικόνα που έχουν οι παίκτες.

ΠΑΟΚ: Αλλαγές έχει ο Δεκέμβριος για τον Δικέφαλο του Βορρά, μιας και η κακή εικόνα της ομάδας κάνει τον Ιβάν Σαββίδη να προχωράει στην πρώτη αλλαγή στην ΠΑΕ αποφασίζοντας να αλλάξει την προσωπική του ασφάλεια που πλέον προϊσταται ο πρώην Γενικός Αστυνομικός διευθυντής (εν αποστρατεία) κ. Αβραάμ Αϊβαζίδης, που ανέλαβε πρόσφατα και οργανώνει πλέον όλα τα στελέχη γύρω από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, αλλά και την εταιρεία γενικότερα.

Βέβαια ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν θα σταματήσει εκεί καθώς η επόμενη κίνηση που θα κένει θα είναι αλλαγή και σε άλλο τμήμα λειτουργίας της εταιρείας ή ενίσχυση αυτού του τμήματος με στελέχη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν ώστε η παρουσία να είναι ακόμη πιο δυναμική.

Ο λόγος για το νομικό τμήμα του ΠΑΟΚ, όπου ήδη γίνεται έρευνα στην Θεσσαλονίκη ώστε α βρεθούν κατάλληλοι νομικοί, δυναμικοί, γνώστες και του παρασκηνίου, προκειμένου να συνεργαστούν με τον σύλλογο άμεσα, ενώ παράλληλα θα υπάρξει κίνηση ενίσχυσης και στο επικοινωνιακό τμήμα του ομίλου Σαββίδη ώστε να υπάρχουν ισχυρές απαντήσεις στα όσα ακούγονται.

 


**** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Τζόλη ο ΠΑΟΚ με 2.5 εκατ. - "Ανακάλυψη" Λαγωνίδη, επαφές Ιβάν - Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags