Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεβαδειακός: Με αυτούς... τρελάθηκε ο Μαρτίνς στη Λιβαδειά - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Ούτε Πόρτο β΄ ο Σεμέδο
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-01 19:55:00

Με αυτούς... τρελάθηκε ο Μαρτίνς στη Λιβαδειά - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Ούτε Πόρτο β΄ ο Σεμέδο

του Παναγιώτη Νικολάου
Με αυτούς... τρελάθηκε ο Μαρτίνς στη Λιβαδειά - "Φωνάζει" για μεταγραφή - Ούτε Πόρτο β΄ ο Σεμέδο

Ποιοι απογοήτευσαν τον Πορτογάλο και η χαμένη ευκαιρία του Μπα. Ο Ολυμπιακός μπήκε σε περιπέτειες μετά την ήττα του με 3-2, καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει ακόμα τον αποκλεισμό από τη Λαμία. Οι παίκτες που ήταν κάκιστοι, ποιοι ξεχώρισαν και η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο

Μία... γερή σφαλιάρα δέχθηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς του Κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον Λεβαδειακό και ολοκλήρωσε το παιχνίδι λέγοντας και «πάλι καλά». Οι Πειραιώτες βρέθηκαν σε κάκιστη μέρα και οι παίκτες που πήραν την ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς, απογοήτευσαν. Ελάχιστοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν, όπως για παράδειγμα ο Μάριος Βρουσάι και οι Χένρι Ονιεκούρου – Ρόνι Λόπες στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ο Πορτογάλος κόουτς προχώρησε σε εκταταμένο ροτέισον, έδωσε χρόνο σε νεαρά παιδιά, παίκτες από την ομάδα β' και «αναπληρωματικούς» και το... πλήρωσε με μία ήττα που δεν περίμενε και η οποία τον υποχρεώνει να παίξει με βασικούς στη ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης, ώστε να μη ρισκάρει. Άλλωστε, με τον Μαρτίνς στον πάγκο είχε αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τη Λαμία!

 

Στη Λιβαδειά λοιπόν, οι Πειραιώτες παρουσιάσαν έναν κάκιστο πρόσωπο και ήταν... φάντασμα της κανονικής ομάδας. Ο γκολκίπερ Κρίστινσον έδειξε ανέτοιμος, ενώ στην άμυνα ο νεαρός Αποστολόπουλος ήταν εκτός αγώνα και δικαίως αντικαστάθηκε στο ημίχρονο. «Έφαγε» πολλές φάσεις από την αριστερή πλευρά και ταλαιπωρήθηκε από τους παίκτες των Βοιωτών, δείχνοντας πως θέλει ακόμα πάρα πολύ δρόμο για να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Κάποιοι ήλπιζαν πως θα μπορούσε να αποτελέσει και το «μπακ απ» του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο υπόλοιπο της σεζόν, όμως η σημερινή του εικόνα... φωνάζει πως θα πρέπει τον Γενάρη να γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ.

Από εκεί και πέρα, πάρα πολύ κακός ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Πιέρ Κουντέ, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, ούτε στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Παρότι έτρεξε και βρισκόταν μέσα σε όλες τις φάσεις σε άμυνα και επίθεση, δεν έκανε κάτι ουσιαστικά. Το ίδιο και ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος δεν έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης για τα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τον Τικίνιο κι έχασε την ευκαιρία του.

 

'Όσον αφορά τον Ρούμπεν Σεμέδο, πάνω στον οποίο έπεσαν όλα τα φώτα μετά την επιστροφή του, η εικόνα του ήταν σαφέστατα προβληματική. Ο Πορτογάλος φέρει ευθύνη για τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες, αφού στο πρώτο δεν προλαβαίνει τον αντίπαλο στο τρέξιμο, ενώ 3-1 χάνει τη μάχη στον αέρα. Έδειξε πως βρίσκεται πάρα πολύ πίσω, δεν έχει ρυθμό και θέλει πολλά ματς για να βρει ξανά... τον εαυτό του. Ο Σεμέδο της Λιβαδειάς όχι στην Πόρτο δεν παίρνει μεταγραφή, αλλά ούτε στην... Πόρτο β'. Ίσως η πρόταση να παίξει στη Superleague 2 με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, να τον βοηθούσε αρκετά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Νέος... Σιόβας για Ολυμπιακό - Deal με Ισπανία, τριπλασιάζει το κέρδος - "Απογοήτευσε" τον Μαρτίνς!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags