Facebook Pixel Βέλγιο: Βέλγιο όπως... Ελλάδα - Το μέτρο που... ζήλεψαν από την Super League για να σταματήσουν τα επεισόδια
| 2021-12-06 20:56:00

Βέλγιο όπως... Ελλάδα - Το μέτρο που... ζήλεψαν από την Super League για να σταματήσουν τα επεισόδια

Sportdog Team
Βέλγιο όπως... Ελλάδα - Το μέτρο που... ζήλεψαν από την Super League για να σταματήσουν τα επεισόδια

Άκρως τεταμένη είναι η κατάσταση στο Βέλγιο μετά επεισόδια σε δύο αγώνες του πρωταθλήματος, με τις Αρχές της χώρας να αποφασίζουν να προχωρήσουν σε μέτρα που έχουμε δει και στην χώρα μας.

Βέλγιο: Δύο σοβαρά επεισόδια έγιναν σε γήπεδα της χώρας την Κυριακή (5/12) μιας και υπήρχε τόσο εισβολή μετά την ολοκλήρωση του τοπικού ντέρμπι ανάμεσα στην Αντβέρπ και την Μπέερσχοτ, όσο και η διακοπή λόγω των οπαδών και στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Σαρλερουά, κάτι που έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας να απαγορεύει τις μετακινήσεις των φιλοξενούμενων οπαδών (τουλάχιστον) μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους.

«Μετά από συνεννόηση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην επιτρέψει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών σε όλους τους αγώνες της Pro League (Jupiler Pro League, 1B Pro League και Croky Cup) από την επόμενη αγωνιστική μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους. Το μέτρο έχει σκοπό να κατευνάσουν τα πνεύματα αλλά και να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού», αναφέρει μεταξύ άλλων η Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος στο Βέλγιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags