Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Ο "Βίγια"… έφαγε Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη - Ξανά μέτριος ο Παλάσιος - Κέρδος ο... φευγάτος για ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 20:10:00

Ο "Βίγια"… έφαγε Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη - Ξανά μέτριος ο Παλάσιος - Κέρδος ο... φευγάτος για ΠΑΟ!

του Νίκου Στεργίου
Ο "Βίγια"… έφαγε Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη - Ξανά μέτριος ο Παλάσιος - Κέρδος ο... φευγάτος για ΠΑΟ!

Ο Γιοβάνοβιτς κατάφερε να... αναστήσει δύο παίκτες του Τριφυλλιού. Οι Πράσινοι δεν εντυπωσίασαν, όμως πήραν τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο και ετοιμάζονται για σερί. Ποιοι ξεχώρισαν, η επιστροφή του Βιγιαφάνιες και ποιοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Χωρίς να... ιδρώσει καθόλου ο Παναθηναϊκός πήρε μια άνετη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα.

Παρότι στο ξεκίνημα δεν μπορούσε να "ξεκλειδώσει" την άμυνα των φιλοξενούμενων, στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον... συνήθη ύποπτο Καρλίτος, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για ένα ακόμα τρίποντο στη Λεωφόρο, η οποία κρατάει τους Πράσινους σε τροχιά πεντάδας.

Εκτός του Ισπανού φορ, ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στη νέα εξαιρετική εμφάνιση του Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του το τελευταίο διάστημα, όντας ουσιαστικός τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να χρεώνεται φυσικά την μεταμόρφωση αυτή του Αργεντινού άσου. Με τον Βιγιαφάνιες σε καλό φεγγάρι ο Παναθηναϊκός βελτιώνει κατά πολύ την λειτουργία του στο δημιουργικό κομμάτι και φαίνεται ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Γιοβάνοβιτς τον προτιμάει αντί των Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη στα τελευταία ματς, ενώ κάνει τρομερή δουλειά ως αντί-Αλεξανδρόπουλος.

Στο ίδιο επίπεδο με τον "Βίγια" βρίσκεται τον τελευταίο καιρό και ο Αϊτόρ, αφού ο Ισπανός εξτρέμ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του, κάτι που βγαίνει και στους αγώνες, όπως το αποψινό ματς όπου έβγαλε την υπέροχη σέντρα-ασίστ στον Καρλίτος για το 1-0. Η άνοδος του Αϊτόρ έχει και αυτή ονωματεπώνυμο και λέγεται "Ιβάν Γιοβάνοβιτς". Ο Σέρβος κόουτς παίρνει το καλύτερο από έναν παίκτη που ήταν... φευγάτος το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας τον από δεξιά με ανάποδο πόδι, αιφνιδιάζοντας έτσι τους αντιπάλους του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μπρινιόλι έδειξε για ένα ακόμα ματς σταθερότατος, παρότι δεν απειλήθηκε πολύ από τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός γκολκίπερ ήταν "κρύος" αλλά έδειξε σωστά αντανακλαστικά σε δύο φάσεις, ενώ τέλος ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν και πάλι σε μετριότατη βραδιά, όμως βρήκε το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 και που μπορεί να του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα γίνει ο Ζήσης του ΠΑΟ - Αυτόν διώχνει από το ΟΑΚΑ - Τέλος η Ευρώπη, έρχεται για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags