Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: "Χειρουργείο Καραντώνη στην Τρίπολη - Ευθύνη της ΑΕΚ που... - Καληνύχτα από Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-11 22:40:00

"Χειρουργείο Καραντώνη στην Τρίπολη - Ευθύνη της ΑΕΚ που... - Καληνύχτα από Ολυμπιακό"

Sportdog Team
"Χειρουργείο Καραντώνη στην Τρίπολη - Ευθύνη της ΑΕΚ που... - Καληνύχτα από Ολυμπιακό"

"Έγιναν 14 μεταγραφές για να παίζει ο Μάνταλος, φτάνει πια"! Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του κόσμου της Ένωσης ύστερα από το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: Ευθύνες στους Κιτρινόμαυρους, αλλά και στη Super League ρίχνουν οι οπαδοί της ομάδας για το γεγονός πως επέτρεψαν να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Τρίπολη εν μέσω καταρρακτώδους βροχής.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τα έχουν και με ορισμένους παίκτες όπως οι Σιμόες και Μάνταλος, ενώ κάποιοι διατυπώνουν και παράπονα για την διαιτησία του Καραντώνη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια φίλων της ΑΕΚ από το Facebook της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ:

"Μας τελειωσε η παραμυθα για πρωταθλημα φετος. Παει και το σανο. Αντε τωρα παμε τι ωραιο γηπεδο εχουμε καμια παραμυθα για για το κυπελλο τα γνωστα. Μετα παλι Δεκεμβρη 2022. Τα γνωστα.

Τώρα ο καιρός φταίει σε όλους τους προπονηταράδες εδώ πέρα, λες και είναι η πρώτη φορά που γίνεται τέτοιος αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη γενικά. Ενώ αν ήταν μια χαρά ο καιρός θα νικούσαμε σίγουρα….. ούτε για ισοπαλία ούτε για ήττα θα υπήρχε πιθανότητα. Μόνο νίκη μας. Άρε ποσό πολλές στροφές παίρνει το μυαλό μας…..

Η ΑΕΚ μολις χαρισε το πρωταθλημα.ανεπιτρεπτο με 14 μεταγραφες φετος να παιζεις με περσινο κεντρο.ο Μανταλος εχει μεγαλο δοντι στην αεκ τερμα

Τέλος το πρωτάθλημα για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός μας είπε σήμερα καληνύχτα

Το μεγαλύτερο λάθος σήμερα ανήκει μόνο στην διοργανώτρια αρχή που επέτρεψε να γίνει αγώνας σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο!! Ντροπή σας !!

Χειρουργείο σήμερα με μεγαλύτερο υπεύθυνο τον καραντωνη

Ξεκάθαρα οι συνθήκες αλλοίωσαν το αποτέλεσμα είς βάρος μας ως ποιοτικότερη ομάδα! Αλλά για πόσο πια θα έχουμε βασικούς σιμοες και μάνταλο, 7 χρόνια είναι πολλά για αυτά τα παιδιά που ξέρουν μόνο κλωτσοσκουφι

Ευθύνη και της ομάδας μας που επέτρεψε να διεξαχθεί ο αγώνας. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος αυτός για επίπεδο superleague, απαράδεκτο".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φέρνει… Χολέμπας η ΑΕΚ, βελτιωμένη έκδοση Σιώπη" - Στη λίστα Γιαννίκη και ο... δυναμίτης Πρέμελ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags