Facebook Pixel Ολυμπιακός Βόλου: Υπέροχη ανακοίνωση από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου: "Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε"
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-18 16:33:00

Υπέροχη ανακοίνωση από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου: "Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε"

Sportdog Team
Υπέροχη ανακοίνωση από οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου: "Σεβαστείτε την Καβάλα, μην ξεσπάσετε"

Μια ανακοίνωση, σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου εν όψει του αγώνα με την Καβάλα την Κυριακή (19/12).

Ολυμπιακός Βόλου: Με συνθέσεις ανάγκης αγωνίζεται στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος η Καβάλα, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί βαριές ήττες δεχόμενη επτά και έξι γκολ συνεχώς.

Γι' αυτό το λόγο οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, ζήτησαν από την ομάδα τους να σεβαστεί την Καβάλα και να μην ξεσπάσει πάνω της, στον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων για την 9η αγωνιστική της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες και την ομάδα μας για τον αγώνα της Κυριακής μόνο τους 3 βαθμούς και να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν με αυτήν της Καβάλας και είναι λυπηρό τα παιχνίδια των "παραγόντων" να γίνονται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας.

Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να κοιτάει το μέλλον. Ζητάμε να σεβαστούν την ιστορική Καβάλα και να πάρουν τους 3 βαθμούς και όχι να "ξεσπάσουν" πάνω της.

Επίσης την Κυριακή στις 18:00 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας στο κλειστό του ΕΑΚ για να βοηθήσουμε την αντρική ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags