Facebook Pixel ΑΕΚ: "Άρρωστη και ηττοπαθής η ΑΕΚ - Ντροπή, ούτε σε τοπικό αυτό που είπε ο Γιαννίκης - Θέλουν... ταξί"!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-20 22:17:00

"Άρρωστη και ηττοπαθής η ΑΕΚ - Ντροπή, ούτε σε τοπικό αυτό που είπε ο Γιαννίκης - Θέλουν... ταξί"!

Sportdog Team
"Άρρωστη και ηττοπαθής η ΑΕΚ - Ντροπή, ούτε σε τοπικό αυτό που είπε ο Γιαννίκης - Θέλουν... ταξί"!

"Αστεία μπακ, τραγικός Βράνιες! Δεν θέλατε τον Χιμένεθ, αντίο τώρα..." Έξαλλοι οι οπαδοί της Ένωσης για την ήττα από τον ΟΦΗ και την τεράστια πλέον διαφορά των έξι βαθμών από τον Ολυμπιακό και την κορυφή. Ποιοι μπήκαν στο... στόχαστρο;

Η ΑΕΚ γνώρισε ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να μείνει 11 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ολυμπιακό.

Όπως αναμενόταν, οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν είδαν με καλό μάτι την κακή εμφάνιση της ομάδας τους και το αρνητικό αποτέλεσμα.

Μια... βόλτα στο επίσημο Facebook της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ "βράζουν", με τους ποδοσφαιριστές και τον Αργύρη Γιαννίκη να βρίσκονται στο στόχαστρο!

Δείτε ορισμένα ενδεικτικά σχόλια:

Και τη δεύτερη θέση να πάρουμε φέτος θα είναι τεράστια πρόοδος σε σχέση με την περσινή τραγωδία. Θέλει όμως πάρα μα πάρα πολλή δουλειά για να φτάσουμε στην κορυφή. Και δυστυχώς δεν αρκεί. Πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω στον Ολυμπιακό, και αυτή η πτώση να είναι διαρκής. 

Μια άρρωστη κ ηττοπαθής ομάδα.. Ούτε ίχνος βελτίωσης.. Ενα βήμα μπροστά, τρία πίσω.. Ακόμα κ για τη δεύτερη θέση, δε φαίνεται ικανή..

Εντάξει δήλωσε ο Γιαννίκης είχαμε μια κακή μέρα... Τέλος. Ούτε προπονητής σε τοπικό δε βρίσκει τέτοιες δικαιολογίες. Δεν έχει πάρει μυρωδιά που είναι...!!!

Να δούμε πότε θα φανεί η στρατηγική τού προπονητή μας , φυσικά όταν θα έχουμε χάσει από όλους!! Δεν μπορεί να γίνει ομάδα αυτό το πραμα ! Κρίμα.....

Η ομάδα είναι ένας Μάνταλος ένας Στανκοβιτς και ένας Αμραμπατ(παρόλα που το πέναλτι του θύμισε σουτ Βυντρα).

Έχουμε βγάλει αρρώστιες κάθε εβδομάδα με αυτά που βλέπουμε εδώ και 3-4 χρόνια, πλέον δεν έχουμε λέξεις να εκφραστούμε.



Οι αμυντικοί μας θέλουν 10 ευρώ ταξί για να προλάβουν...οι μέσοι μας είναι για περίπατο στον εθνικό κήπο,,και οι επιθετικοί μας έχουν τσακωθεί με τα παπούτσια τους. Ο δε προπονητής ούτε διαχειριστής σε πολυκατοικία. Όταν μένεις εκτός πρωταθλήματος από τον Δεκέμβρη μη μας παραμυθιάζετε άλλο...Χορτάσαμε!!

Δουλειά του αρχηγού μέσα στο γήπεδο, είναι και το να ηρεμεί τους υπόλοιπους, να τους καθοδηγεί κτλ. Αυτός που παριστάνει τον αρχηγό όχι μόνο δεν τους ηρεμεί, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερο εκνευρισμό με την ανυπαρξία του και τις συνεχείς διαμαρτυρίες του. Όσο παίζει αυτός στην ΑΕΚ, άσπρη μέρα δε θα δούμε! Επίσης, ο Γιαννίκης δε μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ, όσο φιλότιμος κι αν είναι.

Ντροπή σε όλους , χαφ δεν υπάρχουν , τσουμπερ ανύπαρκτος, ο αραουχο επισης .. ομάδα δεν είναι αυτό το πράγμα ..τα λέμε του χρόνου

Φανταστείτε να μην είχαμε καλή ομάδα φέτος πόσους πόντους θα είμαστε πίσω.Γελανε και οι πέτρες με τους παιχταραδες που φέραμε,κατά τ αλλά πάντα ο Μάνταλος μας φταίει.

Είχε νερά το γήπεδο και δεν τράβηξε η ομάδα; Ή έφταιγε η διαιτησία που μας έδωσε πέναλτι και το χάσαμε; Κρίμα που δε παίζαμε με τον ιωνικό που δε μπορούσε να περάσει το κέντρο..

Αλλά όχι όχι όλα καλά, πήγαμε καλά με το βαζελο και πήραμε επαγγελματική νίκη

Είτε μας αρέσει είτε όχι έχουμε γίνει μια μικρή ομάδα ποτισμένη στην μιζέρια
Όσο δεν παίρνουμε παίκτες και έναν αξιόλογο πια προπονητή από πάνω ράφι επιτέλους και μπλέκουμε με γιαννικηδες μιλογεβιτς και άλλους τέτοιους ανύπαρκτους άλλο τόσο θα συνεχίζουμε να έχουμε τέτοιες αποτυχίες!!!! Ξεφτίλα απλά!!!
Όταν έχεις τεχνικό διευθυντή από την Ξάνθη της β εθνικής και Παναγιώτη κονε από τα Lidl προπονητή από την Λαϊκή Αμπελόκηπων να πουλάει αγγούρια αυτά παθαίνεις

Δε σας άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα με το Χιμένεθ! Αντε να περάσει ο επόμενος!!!!

Ξεκινάς παιχνίδι με 3 χελώνες στα χαφ και ο άλλος σε παίζει στην κόντρα...τι δεν καταλαβαίνεις? Η Άμυνα τραγική με 2 αστεία Μπακ(ο Θεός να τους κάνει) και έναν Βράνιες τραγικό!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο αδιάβαστος Γιαννίκης, χτυπούσε τον πάγκο- Τί θα γίνει με Αραούχο, Τσούμπερ και μεταγραφές;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags