Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Τελειώνει" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Σε... απόγνωση και ο Λουτσέσου - Απόφαση Σαββίδη για Κούτσια!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-22 13:53:00

"Τελειώνει" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Σε... απόγνωση και ο Λουτσέσκου - Απόφαση Σαββίδη για Κούτσια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τελειώνει" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Σε... απόγνωση και ο Λουτσέσκου - Απόφαση Σαββίδη για Κούτσια!

Έντονος προβληματισμός στην Τούμπα, έρχονται μεγάλες αλλαγές. Τι συμβαίνει με κορυφαίο όνομα του Δικεφάλου και γιατί πλέον δεν περιμένουν ότι θα καταφέρει να αποδώσει τα ανεμενόμενα, παρά την στήριξη από τον Ρουμάνο προπονητή. Το ενδιαφέρον για Κούτσια και η εντολή του Ιβάν...
 

ΠΑΟΚ: Απογοήτευση υπάρχει για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα στον Δικέφαλο, καθώς όταν είχε έρθει στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι περίμεναν όλοι ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Αλλά φαίνεται ότι ο Ρουμάνος άσος είναι παίκτης ψυχολογίας.

 

Γιατί στον Δικέφαλο υπάρχει προβληματισμός κατά πόσο μπορεί να σηκώσει το βάρος τής φανέλας ο Μιτρίτσα, καθώς δεν μπόρεσε να τον "ανεβάσει" ούτε ο συμπατριώτης του Λουτσέσκου. Δηλαδή άνθρωπος με τον οποίο, αν μη τι άλλο, μιλούν την ίδια γλώσσα και θα μπορούσε να του δώσει ώθηση. Αλλά δεν τα έχει καταφέρει.

Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι η έλευση του Ζαμπά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό στην ομάδα, θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στον Μιτρίτσα για να παρουσιαστεί καλύτερος. Αλλά όπως έχετε διαβάσει ήδη στο sportdog, δεν είναι καν δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα ο Ζαμπά...

 

Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενίσχυση μεσοεπιθετικά στον ΠΑΟΚ και αν δεν αλλάξει η εικόνα του Μιτρίτσα, θα παραγκωνιστεί για τα καλά αν "βγουν" άμεσα οι λύσεις που θα έρθουν.

 

Τέλος, χαρακτηριστικό είναι το ενδιαφέρον τής Γκλάντμπαχ για τον Κούτσια, τον οποίον πιστεύουν πολύ στον Δικέφαλο και, προφανώς, οι Γερμανοί ξέρουν καλά ότι έχει αξία ο παίκτης. Ο νεαρός άσος αναμένεται να μπει, ξανά, άμεσα στην ομάδα, καθώς θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα δώσει λύσεις τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

 

Οι Θεσσαλονικείς τον πιστεύουν, εννοείται ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν, και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που πρέπει. Όπως συνέβη και με τον Χρήστο Τζόλη, ο νεαρός άσος αποτελεί τεράστιο πρότζεκτ για τον σύλλογο και για το μέλλον του θα αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Για την ώρα και εφόσον δεν έρθει κάποια απίστευτη πρόταση (όπως συνέβη το καλοκαίρι με τη Νόριτς και την Premier League) ο Κούτσιας δεν θα πάει πουθενά!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Σαββίδης με Βαρέλα - "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη ότι έκλεισε σε άλλη ομάδα - Άμεσα εξελίξεις!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags