Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μήνυμα" Άκπομ στο Κύπελλο - Απογοήτευσε τον Λουτσέσκου ο... - Άμεσα μεταγραφή στη θέση του!
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-22 19:50:00

"Μήνυμα" Άκπομ στο Κύπελλο - Απογοήτευσε τον Λουτσέσκου ο... - Άμεσα μεταγραφή στη θέση του!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μήνυμα" Άκπομ στο Κύπελλο - Απογοήτευσε τον Λουτσέσκου ο... - Άμεσα μεταγραφή στη θέση του!

Ο Ρουμάνος ήταν εκνευρισμένος παρά την πρόκριση του ΠΑΟΚ. Ποιο το μεγάλο πρόβλημα που παρουσίασε ο Δικέφαλος στο ματς που νίκησε 3-1 και ποιος προβλημάτισε με την εικόνα του; Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως στην Τούμπα θα έρθει, ακόμα και τον Γενάρη, αντικαταστάτης του.

Ο ΠΑΟΚ τα... είδε όλα κόντρα στην ΑΕΛ, έκανε "καρδιακούς" τους φιλάθλους του, όμως εν τέλει πανηγύρισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουτσέσκου ήταν φυσικά ο Τσούμπα Άκπομ, που σκόραρε τα δύο γκολ που λύτρωσαν τον Δικέφαλο στο φινάλε του αγώνα. Σε μια περίοδο που οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ έδειχναν να έχουν "σιγήσει", το ανέβασμα του Άκπομ στα τελευταία ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Ο Αγγλο-Νιγηριανός άσος βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και είναι ο κύριος συμπαραστάτης του Κούρτιτς, ο οποίος έχει τραβήκει το περισσότερο "κουπί" για την ομάδα του στο σκοράρισμα.

Στον αντίποδα, φάνηκε για ακόμα μια φορά το έλλειμμα του ΠΑΟΚ στον άσσο και η ανάγκη που υπάρχει να αποκτηθεί ένας πιο σταθερός γκολκίπερ τον Ιανουάριο για να πλαισιώσει τον Πασχαλάκη. Ο Ζίβκοβιτς έκανε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις όσο ο Δικέφαλος προηγούταν με 1-0, αλλά τα... τίναξε όλα στον αέρα με "παιδικό" λάθος στη φάση του 1-1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι εξέφρασε τα παράπονά του για τα μπλακ-άουτ που παρουσιάζουν οι Ασπρόμαυροι σε πολλά παιχνίδια και για τα ανόητα γκολ που δέχονται. Έχει απόλυτα δίκιο ο Ρουμάνος, αλλά ευελπιστεί πως τουλάχιστον η κατάσταση στην άμυνα θα βελτιωθεί  στη διακοπή του πρωταθλήματος, που θα δώσει χρόνο στον Ίνγκασον να πλησιάσει στο επίπεδο που βρισκόταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" top όνομα στον ΠΑΟΚ - Σε... απόγνωση και ο Λουτσέσκου - Απόφαση Σαββίδη για Κούτσια!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags