Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έξαλλος Μαρτίνς με συγκεκριμένους παίκτες - Τους βγάζει από την 11αδα - Ηχηρή απάντηση Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-11 10:00:00

Έξαλλος Μαρτίνς με συγκεκριμένους παίκτες - Τους βγάζει από την 11αδα - Ηχηρή απάντηση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Έξαλλος Μαρτίνς με συγκεκριμένους παίκτες - Τους βγάζει από την 11αδα - Ηχηρή απάντηση Μαρινάκη

Γιατί... τρελάθηκε ο Πορτογάλος και οι "μουρμούρες" της εξέδρας. Πώς απαντάει η διοίκηση στην κριτική προς τον προπονητή και τι αναμένεται να ανακοινώσει πολύ σύντομα; Η εικόνα των ποδοσφαιριστών που ενόχλησε τον κόουτς και η... τιμωρία που έρχεται.

Ολυμπιακός: "Έβραζε" ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ισοπαλία (0-0) του Ολυμπιακού με τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην προπόνηση την επομένη της αναμέτρησης.

Η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν συνηθίζει να μιλά τόσο έντονα στους ποδοσφαιριστές του, αλλά όποτε... παίρνει ανάποδες, οι παίκτες των Πειραιωτών τα ακούνε για τα καλά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, ο Μαρτίνς θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γιατί δεν του άρεσε καθόλου η νοοτροπία τους στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Κάποιοι παίκτες φάνηκε να αντιμετωπίζουν το ματς σαν αγγαρεία και ο Πορτογάλος τεχνικός... βγήκε από τα ρούχα του και διεμήνυσε ότι πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να παίξουν και να προσφέρουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που μπήκαν στην ενδεκάδα λόγω των σοβαρών απουσιών (κορωνοϊός και Κόπα Άφρικα) δεν αξιοποίησαν την ευκαιρία τους και καλούνται να βελτιωθούν, ειδάλλως η υπομονή του Μαρτίνς δεν θα είναι... αιώνια!

Πάντως, εννοείται ότι δεν πλήρωσαν το μάρμαρο μόνο οι παίκτες, αφού και ο τεχνικός του Ολυμπιακού έγινε αποδέκτης δριμείας κριτικής από τους φίλους της ομάδας, κάτι που φυσικά είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Όχι μόνο στους Πειραιώτες, αλλά σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες, ο προπονητής ζει υπό μόνιμη πίεση.

Ωστόσο, η άποψη της διοίκησης έχει πάντα πιο βαρύνουσα σημασία από αυτή των οπαδών, και σε αυτό τον τομέα ο Μαρτίνς δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να εμπιστεύεται απόλυτα και να στηρίζει τον 51χρονο τεχνικό, εκτιμώντας τα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο και θεωρώντας ότι αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να φέρει εις πέρας το πρότζεκτ της διοίκησης.

Απόδειξη των παραπάνω είναι το γεγονός ότι τρέχει ήδη το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, ως... απάντηση στις "κακές γλώσσες". Η κριτική δεν φαίνεται ικανή να "γκρεμίσει" τον Πορτογάλο, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει για χρόνια στο Λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μοντέστο βρήκε τους επόμενους Αγκιμπού - Αρπαγή από κορυφαίο σύλλογο - Αποφασίζει ο Μαρτίνς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags