Facebook Pixel Θεσσαλονίκη: Ατάκες φωτιά για την δολοφονία του 19χρονου - "Θα πρέπει να μείνουν ισόβια στις φυλακές αυτά τα καθάρματα"
| 2022-02-01 22:33:00

Ατάκες φωτιά για την δολοφονία του 19χρονου - "Ισόβια στις φυλακές αυτά τα καθάρματα"

Sportdog Team
Ατάκες φωτιά για την δολοφονία του 19χρονου - "Ισόβια στις φυλακές αυτά τα καθάρματα"

Θέση για την δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη πήρε Στρατηγός της Αστυνομίας μιλώντας σε εκπομπή σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Βασιλής Μωυσίδης: Στην εκπομπή Στη Σέντρα του Metropolis 95.5 μίλησε ο Στρατηγός της Αστυνομίας όπου πήρε θέση  για τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε ένα 19χρονο φίλαθλο του Άρη.

«Δυστυχώς τα άθλια καθάρματα, αυτοί οι γελοίοι τραμπούκοι δολοφόνησαν ένα 19χρονο παιδάκι. Δεν ξέρω πού θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Η αστυνομία σε 11 λεπτά ήταν εκεί. Θα με συγχωρέσει η οικογένεια αλλά φρονώ ότι τα πάντα γίνονται μέσα από το σχολείο και την οικογένεια. Σαφώς και δεν υπάρχει παιδεία αλλά μια υποκουλτούρα. Κάποια καθάρματα με πρόσημο ότι κάποιος δεν είναι της δικής τους οπαδικής αντίληψης πρέπει να του αφαιρέσουν τη ζωή. 

Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μείνουν στη φυλακή. Αφαίρεσαν τη ζωή ενός 19χρονου. Τι έκανε; Περπατούσε απλά στο δρόμο με τους φίλους του και τώρα αυτό το παιδί δεν θα ξαναπάει ποτέ σπίτι του. Θα πρέπει να μείνουν ισόβια στις φυλακές αυτά τα καθάρματα. Ελπίζω να συλληφθούν σύντομα», είπε ο Βασιλής Μωυσίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags