Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αλάνθαστος ο Κίτσος, βασικός στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Φαντιγκά - Τακτική Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-12 17:20:00

"Αλάνθαστος ο Κίτσος, βασικός στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Φαντιγκά - Τακτική Μαρτίνς"

του Γιώργου Κτενά
"Αλάνθαστος ο Κίτσος, βασικός στον Ολυμπιακό - Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Φαντιγκά - Τακτική Μαρτίνς"

Οι νεαροί που... έρχονται και γιατί ο Γάλλος κάνει ήδη τη διαφορά στο Λιμάνι. Ανάλυση για τους μικρούς των Πειραιωτών, το πλάνο που ακολουθεί ο Πέδρο Μαρτίνς και όσα θα γίνουν από εδώ και πέρα!

Ολυμπιακός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες των Πειραιωτών που είδαμε εναντίον τού Παναιτωλικού ο Γιώργος Αγγελάκης, υπεύθυνος των ακαδημιών τού Ολυμπιακού Βάρης - Δηλαδή της σχολής ποδοσφαίρου από την οποία βρέθηκε στο Λιμάνι ο Φώτης Κίτσος.

Τι είπε για τον νεαρό άσο που εκείνος έστειλε στην πρώτη ομάδα, αλλά και πώς σχολίασε την παρουσία των Φαντιγκά και Σουρλή; Μπορούν αυτά τα παιδιά να γίνουν μέλη της 18άδας και να στηριχτεί πάνω τους ο Πέδρο Μαρτίνς; Οι απαντήσεις στις δηλώσεις που ακολουθούν.

"Τραβάει την ευκαιρία από τα μαλλιά - Μαχητικός, αλάνθαστος, στο 100% - Βασικός στον Ολυμπιακό"

"Ο Φώτης είναι παιδί που τραβάει την ευκαιρία από τα μαλλιά. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν ο παίκτης που εμείς γνωρίζαμε ήδη, δηλαδή μαχητικός, αλάνθαστος, έδωσε το 100%", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση, στο sportdog, ο Γ. Αγγελάκης.

Επιθετικά, θα υποστήριζε κάποιος, παρουσιάστηκε καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ.

"Στο αριστερό άκρο είναι πολύ καλός, όπως και στο ένας με έναν είναι πολύ καλός. Στην αριστερή πλευρά άνετα μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Θα μπορούσε να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό;

"Εννοείται ότι μπορεί να γίνει βασικός, δείχνει και είναι σοβαρός και κάνει απίστευτα πράγματα. Εκεί που έδειχνε ότι πήγε στην ομάδα για να πάρει κάποια στιγμή θέση στην 18άδα, τώρα διεκδικεί ήδη θέση στην 11άδα. Ο Μαρτινς είναι καλός προπονητής, ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει". 

"Αυτό μου αρέσει στον Φαντιγκά - Εκεί υπερτερεί μαζί με Αγκιμπού - Τι έχει κάνει ο Μαρτίνς"

Πώς είδατε τον Φαντιγκά;

"Πολύ καλός, εμένα γενικά αυτό που μου αρέσει στον Φαντιγκά (όπως και στον Κίτσο) είναι που είναι γρήγορος στον χρόνο αντίδρασης. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έτσι πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές".

Ακούγεται ότι μπορεί να γίνει ο νέος Αγκιμπού. Πιστεύετε ότι ισχύει κάτι τέτοιο;

"Είναι δύο παίκτες που έχουν στοιχεία τέτοια, του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι γρήγοροι στον χρόνο της αντίδρασής τους. Τους βλέπουμε ότι υπερτερούν σε σχέση με τους άλλους ξένους της ομάδας".

Πώς είδατε τον Σουρλή;

"Πήγε πολύ καλά και αυτός. Όλα τα παιδιά θέλουν χρόνο, η φανέλα τού Ολυμπιακού είναι βαριά και θέλουν χρόνο όλοι. Αλλά ο Μαρτίνς έχει πράξει πολύ καλά μέχρι στιγμής με την τακτική που ακολουθεί με τους νεαρούς παίκτες".

"Αυτό είναι σημαντικό για τους μικρούς - 100άδες μηνύματα για Κίτσο - Έλα στην ακαδημία"

Μπορούν να βρουν χώρο στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Και το πιστεύω πολύ και το βλέπω. Είμαι σίγουρος για αυτό, αλλά θα δείξουν οι συνθήκες και είναι σημαντικό να μην έχουν τραυματισμούς. Αυτό που φοβάται πάντα ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του είναι οι τραυματισμός".

Θέλετε να προσθέσετε κάτι πριν κλείσουμε το τηλέφωνο;

"Έχουμε 100άδες μηνύματα από γονείς που είναι περήφανοι από την ακαδημία της Βάρης και περιμένουν πώς και πώς τον Φώτη για να τον ξαναδούν από κοντά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Παίζει ξανά ο Φορτούνης- Γύρισε... φτιαγμένος, τετ α τετ με Μαρτίνς- "Αντίπαλος" Καρβάλιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags