Facebook Pixel ΑΕΚ: Δύο Έλληνες προπονητές για ΑΕΚ - "Ψήφισαν" απόλυση Γιαννίκη οι παίκτες - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-19 10:00:00

Δύο Έλληνες προπονητές για ΑΕΚ - "Ψήφισαν" απόλυση Γιαννίκη οι παίκτες - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δύο Έλληνες προπονητές για ΑΕΚ - "Ψήφισαν" απόλυση Γιαννίκη οι παίκτες - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή!

Η απόφαση Μελισσανίδη, το πρόβλημα στα αποδυτήρια και κρίσιμο 48ωρο! Γιατί ο Αργύρης Γιαννίκης παραμένει στον... αέρα, οι σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές και δύο κόουτς που περιμένουν το αποτέλεμσα της Κυριακής, για να ανέβουν άμεσα στα Σπάτα.
 

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε βαθιά αγωνιστική κρίση, μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, με τις διαδοχικές ήττες στο ΟΑΚΑ και εν συνεχεία με τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ και την ήττα στο φινάλε από τον Ολυμπιακό.

Σε μια προσπάθεια να αλλάξουν την κατάσταση οι παίκτες της ομάδας να δείπνησαν μαζί την περασμένη Τετάρτη (16/2), δίχως στη συνάντησή τους να βρίσκονται μέλη του τεχνικού επιτελείου ή της διοίκησης.

Οι απόψεις διίστανται για την προαναφερθείσα κίνηση των ποδοσφαιριστών, αφού πολλοί θεωρούν πως η απόφασή τους να μην προσκαλέσουν τον Αργύρη Γιαννίκη στο ραντεβού τους φανερώνει ότι ο Έλληνας προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια και δεν εμπνέει πλέον τους παίκτες του. Από την άλλη, το μεταξύ τους δείπνο μπορεί να είναι απλώς μια προσπάθεια των παικτών ώστε να αναγνωρίσουν το τι φταίει για την κατάσταση της ομάδας, να συσπειρωθούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πάντως, αυτό που επιβεβαιώνεται από όλα ρεπορτάζ, είναι πως εντός αποδυτηρίων υπάρχουν τρομερά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές προς τον Έλληνα κόουτς και ότι οι σχέσεις των περισσότερων μαζί του, δεν είναι καλές. Δεν έχει τη στήριξη από την ομάδα και μάλλον σε μία… δημοσκόπηση, οι περισσότεροι θα ψήφιζαν υπέρ της αντικατάστασής του άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστό ότι τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς για τον Αργύρη Γιαννίκη και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα ρεπορτάζ τον παρουσιάζουν ως "τελειωμένο". Η πρόθεση της διοίκησης και του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πάντως να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον Έλληνα τεχνικό και στη συνέχεια να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, συμπεριλαμβανομένης και της απόφασης για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής.

Παρ' όλα αυτά, ακούγεται έντονα ότι σε περίπτωση που Ένωση "στραβοπατήσει" και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, ο Γιαννίκης είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν. Γι' αυτό και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρονται να εξετάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις για την τεχνική ηγεσία. Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τραϊανού Δέλλα, που είναι χωρίς ομάδα, αλλά και του προπονητή της ΑΕΚ Β', Σωκράτη Οφρυδόπουλου.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκ με Στάνκοβιτς και σοβαρός κίνδυνος - Ο "εφιάλτης" Γαλανοπούλου, πώς... γλίτωσε ο Σιμόες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags