Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Νέος... Κεραμίτσης, τον "σκανάρει" και η Μπαρτσελόνα - Πιο ψηλός και κοντρολαρισμένος Βράνιες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-23 17:18:00

Νέος... Κεραμίτσης, τον "σκανάρει" και η Μπαρτσελόνα - Πιο ψηλός και κοντρολαρισμένος Βράνιες!

GOALάρες by Εvaggelistis
Νέος... Κεραμίτσης, τον "σκανάρει" και η Μπαρτσελόνα - Πιο ψηλός και κοντρολαρισμένος Βράνιες!

Η τριπλή "υψηλή κατασκοπεία" και η "σχέση" με Λιβάι/Μαουρίτσιο/Κανέ. Το Sportdog.gr παρουσιάζει τον Έλληνα άσο που ξεχωρίζει στην ΕΠΣΑ, αποκαλύπτει την επίσκεψη που έγινε την Κυριακή με "σφραγίδα" της Μπάρτσα σε ματς με 50 εισιτήρια και το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από ατζέντηδες.

Η ιστορία του Δημήτρη Κεραμίτση είναι πλέον λίγο πολύ γνωστή. Μόλις στα 17,5 του χρόνια ο Θεσσαλονικιός στόπερ έκανε ντεμπούτο με την Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο στην Serie A ενώ χωρίς να αποτελέσει ποτέ το διαφημισμένο wonderkind, κάποιας προβεβλημένης ελληνικής Ακαδημίας, απευθείας απο τα τοπικά όπου έπαιζε στο αντρικό, πήρε μεταγραφή με το που έκλεισε τα 16 του στην Έμπολι και στην Primavera!

Ο Κεραμίτσης δεν είχε κληθεί ποτέ στις Εθνικές ομάδες, όσο έπαιζε - απο 14,5 χρονών - στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας με ομάδες όπως το Πανόραμα, η Νίκη Ευκαρπίας, ο Θερμαϊκός. Κλήθηκε μόνο, όταν πλέον έπαιζε στην Ιταλία, στην Εθνική Κ19 του Θέου. Επίσης, με εξαίρεση τα πρώτα του βήματα, ο Κεραμίτσης από επιλογή του ίδιου και της οικογενειάς του ποτέ δεν εντάχθηκε στις υποδομές κάποιας μεγάλης ελληνικής ομάδας στοχεύοντας στο... εξωτερικό. Απαλλαγμένος και... τροφείων!

Όλος αυτός ο πρόλογος απαραίτητος γιατί μπορεί να βρεθούμε σε μια νέα περίπτωση Κεραμίτση, αυτή την φορά όμως, στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ! Με εμπλεκόμενη ακόμη και την ... Μπαρτσελόνα (για την Ακαδημία της εννοείται και όχι την πρώτη ομάδα). Πάμε να το... εξηγήσουμε

Την Κυριακή στο γήπεδο των Μελισσίων, για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας ΕΠΣΑ, ο "πληγωμένος"(με 11 απουσίες) Νεοπεντελικός του Σάκη Γκάτσου έπαιζε με την πρωτοπόρο κι αήττητη ομάδα της Γ.Σ Καισαριανής του Μαρίνου Πολυμέρη. Τελικό σκορ 0-2, με τους Καισαριανιώτες να πανηγυρίζουν και μαθηματικά την άνοδο τους στην Α´ ΕΠΣΑ απο πολύ νωρίς.

Σε μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση, λοιπόν, που κόπηκαν 50 εισιτήρια και δεν είχε περισσότερους από 200 θεατές, κάποιες... υψηλές παρουσίες δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες. Όπως ενός Ισπανού σκάουτ, που δουλεύει στην Μασία της Μπαρτσελόνα. Ενός ισχυρού Βραζιλιάνου ατζέντη Τάι, που μένει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα και έχει κάνει deal όπως με τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, με τον Μαουρίτσιο στον ΠΑΟ και τον Κανέ στον Ολυμπιακό. Και του Γιάννη Παπαγεωργίου, του γνωστού Έλληνα σκάουτ, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και συνεργασίες με διάφορους ατζέντηδες, που πλέον δουλεύει για τον Άρη Λεμεσσού...

Ποιος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ήταν, λοιπόν, ο "υπεύθυνος" για την... μάζωξη της εν λόγω τριπλέτας, χωρίς μάλιστα να έχει σχέση ο ένας με τον άλλον και σε απόσταση ο καθένας τους; Γιατί διαφορετικά δεν θα... χαλούσαν το μεσημέρι τους, πηγαίνοντας σε αγώνα τοπικού δεύτερης κατηγορίας, αν δεν υπήρχε "δουλειά";

Ο λόγος άκουγε στο... επώνυμο Μπαϊραμπάς! Γεννημένος το 2006, χωρίς να έχει κλείσει καλά, καλά τα 16 του χρόνια, αμυντικός μέσος που αγωνίστηκε στο εν λόγω παιχνίδι δεξιός στόπερ και μάλιστα ήταν η πρώτη του συμμετοχή (για 60´) στην ενδεκάδα της Καισαριανής. 

Η σωματοδομή και το αγωνιστικό του στυλ παραπέμπει σε ... (πιο ψηλό) Βράνιες αφού ο Μπαϊραμπάς είναι 1,89. Δυνατός, γρήγορος, αγκρέσιβ, κοντρολαρισμένος/καλές επαφές, με καλή λήψη απόφασης σου έδινε την εντύπωση τουλάχιστον 21χρονου! 

Αυτό το ταλέντο, λοιπόν, είναι που σκανάρει μεταξύ άλλων η Μπάρτσα για την Ακαδημία της, ξένοι και Έλληνες σκάουτ αλλά και κινεί το ενδιαφέρον γνωστών ατζέντηδων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανώτερος από Γκαρμπαχόσα ο Σαμοντούροφ - Καλός για Ρεάλ - Τον θέλουν λόγω... Πρίντεζη" (BINTEO)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags