Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Κίνδυνος να... καεί το μεγάλο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ - "Άκυρο" Λουτσέσκου στον... νέο Τζόλη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 14:22:00

Κίνδυνος να... καεί το μεγάλο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ - "Άκυρο" Λουτσέσκου στον... νέο Τζόλη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Κίνδυνος να... καεί το μεγάλο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ - "Άκυρο" Λουτσέσκου στον... νέο Τζόλη!

Προβληματισμός για το τεράστιο ταλέντο που παίζει ελάχιστα. Ποιος είναι ο παίκτης, γιατί ο Ρουμάνος προπονητής δείχνει να μην τον υπολογίζει ιδιαίτερα και οι λιγοστές ευκαιρίες που έχει πάρει μέχρι τώρα. Δύσκολο το καλοκαίρι, καθώς από την διοίκηση πιέζουν για να... βγει, όμως δεν χωράει στο ρόστερ.

Ισορροπημένος παρουσιάζεται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν πάνω και κάτω στην ομάδα, καθώς ο Λουτσέσκου την αποσυμπίεσε ψυχολογικά όσον αφορά στην υπόθεση τίτλο ενώ άλλαξε και κάποια αγωνιστικά πράγματα.

Για παράδειγμα έδωσε στην ομάδα ενέργεια και ένταση με την είσοδο στην 11άδα των Λύρατζη και Τσιγγάρα, καθώς ειδικά ο δεύτερος από όταν μπήκε στο βασικό σχήμα έχει αλλάξει η εικόνα του Δικέφαλου. Όχι μόνο αυτός, αλλά σίγουρα είναι και αυτός που βοήθησε πολύ.

Υπάρχει όμως κάποιος ποδοσφαιριστής που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Λουτσέσκου για να του δώσει ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ, αν και όλοι μιλούν για εκείνον με τα καλύτερα λόγια. Ο λόγος γίνεται για τον Κούτσια που, παρότι αυτό το διάστημα ο Άκπομ είναι τραυματίας, δεν παίζει ούτε ως αλλαγή του Τσόλακ.

Ο νεαρός άσος δεν έχει πείσει τον Ρουμάνο προπονητή μέχρι στιγμής και αυτός είναι ο λόγος που δεν παίρνει ευκαιρίες. Με αφορμή αυτό, μάλιστα, υπάρχουν κάποιες φωνές που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί πέρσι με τον Χρήστο Τζόλη.

Γιατί το άστρο τού νεαρού άσου έλαμψε υπό τις οδηγίες των Άμπελ Φερέιρα και Πάμπλο Γκαρσία, που έδειχναν εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά σε αντίθεση με τον Λουτσέσκου. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Τζόλης με τη σούπερ σεζόν που έκανε πέρσι, έφερε 13 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δικέφαλου. Αλλά και, παράλληλα, διεύρυνε το άνοιγμα της πόρτας για πωλήσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη έκπληξη Πογέτ στην Εθνική - Εξτρέμ... 3.5 εκατομμυρίων - "Σκάει" μεταγραφή το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags