Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στο Λιμάνι - Ταξίδι για παίκτη ο Μοντέστο - Στο αεροπλάνο και ο Ντε Μπαρτόλο
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 14:30:00

Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στο Λιμάνι - Ταξίδι για παίκτη ο Μοντέστο - Στο αεροπλάνο και ο Ντε Μπαρτόλο

BoxtoBox
Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στο Λιμάνι - Ταξίδι για παίκτη ο Μοντέστο - Στο αεροπλάνο και ο Ντε Μπαρτόλο

Πού βρίσκεται, τι ψάχνει και ποια παιχνίδια θα παρακολουθήσει! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τη νέα αποχώρησή του Φρανσουά Μοντεστό από την Ελλάδα για Γαλλία με στόχο να βρει παίκτες από το αγαπημένο του πρωτάθλημα. Ποιο είναι το δεύτερο ταξίδι έκπληξη και σε ποιες χώρες;

Ολυμπιακός: Νωρίς για μεταγραφές; Ποιός το λέει; Εγώ λέω ότι έχουν ήδη αρχίσει για τον Ολυμπιακό. Ή μάλλον, δεν σταμάτησαν ποτέ και δεν σταματούν ποτέ.

Ταξιδάκι λοιπόν ο Φρανσουά Μοντέστο. Όχι αναψυχής. Κάνει και τέτοια αλλά αυτά δεν είναι δική μας δουλειά. Εμείς μιλάμε για τα επαγγελματικά. Και οι πληροφορίες που έφτασαν στην... 5G κεραία μας λένε ότι ο Κορσικανός επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ των ερυθρολεύκων πήρε το διαβατηριάκι του και τη βαλιτσούλα του και την... έκανε. Για που; Μα, για που αλλού; Θέλει και ρώτημα; Στην αγαπημένη του Γαλλία και στην ακόμα πιο αγαπημένη, λατρεμένη του, Β' Γαλλίας.

Εκεί τον συνέλαβε η 5G κεραία μου. Ακόμα δεν έχω μάθει παίκτες που είδε. Ξέρω ότι είδε διάφορους σε διάφορες ομάδες. Βεβαίως πια έχουμε μια μεγάλη εικόνα για το τι προτιμάει συνήθως ο Φρανσουά και που κινείται. Έχει προτεραιότητα η ιδιαίτερη πατρίδα του η Κορσική και το ρόστερ των ομάδων εκεί. Φυσικά όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο κινείται και στο Παρίσι δίχως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται ό,τι άλλο.

Το σίγουρο είναι πως ο Μοντέστο έκανε ταξίδι για να δει παίκτες στη β' Γαλλίας αφού το βλέμμα είναι πάντα και στο παρόν αλλά και στο μέλλον. Ο... προθάλαμος της μεγάλης ομάδας, δηλαδή η Β', είναι ένα σοβαρό πρότζεκτ που θα το εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται ο Ολυμπιακός.

Νομίζω δεν θα αργήσει (αν δεν έχει ήδη αρχίσει να ταξιδεύει κι αυτός) το σκάουτινγκ διά ζώσης και ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο που ανήκει στο τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων. Πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ήταν που ταξίδευε στη Σκανδιναβία για να δει παίκτες στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποιος να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό; - Καλά έκανε ο Μελισσανίδης - Μόνο έτσι μπαίνει 4αδα ο ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags