Facebook Pixel Super League: Μπαλωθιά στα πλέι οφ - Εξάδα ο ΟΦΗ με αστερίσκο - Οι διαφορές ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟ - Ποιοι... πέφτουν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 20:58:00

Μπαλωθιά στα πλέι οφ - Εξάδα ο ΟΦΗ με αστερίσκο - Οι διαφορές ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟ - Ποιοι... πέφτουν!

Sportdog Team
Μπαλωθιά στα πλέι οφ - Εξάδα ο ΟΦΗ με αστερίσκο - Οι διαφορές ΑΕΚ, Άρη, ΠΑΟ - Ποιοι... πέφτουν!

Δείτε την τελική βαθμολογία της Super League μετά την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής. Ποιες ομάδες πάνε στα πλέι οφ, ποιες στα πλέι άουτ και ποιο είναι το σενάριο που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Super League: Με συναρπαστικό τρόπο ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, καθώς ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και προσπέρασε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, τερματίζοντας στην 6η θέση και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα πλέι οφ!

Ωστόσο, τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν, αφού εκκρεμεί η απόφαση για την έφεση του ΠΑΣ Γιάννινα (έμεινε στο 0-0 με τον αδιάφορο Βόλο) σχετικά με την αφαίρεση 5 βαθμών που του επιβλήθηκε. Αν η ομάδα της Ηπείρου πάρει πίσω τους πόντους, τότε θα είναι αυτή που θα καταλάβει την 6η θέση και θα μπει στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 1η θέση, 12 βαθμούς μπροστά από τον 2ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέχει 7 πόντους από την ΑΕΚ. Η Ένωση θα μπει στα πλέι οφ με έναν βαθμό διαφορά από τον Άρη, 4 από τον Παναθηναϊκό και 9 από τον ΟΦΗ.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, λαμβάνοντας υπ' όψιν το -5 του ΠΑΣ Γιάννινα: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Παναθηναίκός, ΟΦΗ

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ, λαμβάνοντας υπ' όψιν το -5 του ΠΑΣ Γιάννινα: Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Βόλος, Ιωνικός, Ατρόμητος, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης.

* Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών.

** Σε περίπτωση ισοβαθμίας, το πρώτο κριτήριο είναι τα παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" μετά τον ΠΑΟΚ ο Δημητριάδης - Ο... διάλογος με Μελισσανίδη - Ο λόγος που έφυγε από την ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags