Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρελά λεφτά Μελισσανίδη σε Κριχόβιακ - Πληρώνει... χρυσάφι για εννιά 90λεπτα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-13 13:52:00

Τρελά λεφτά Μελισσανίδη σε Κριχόβιακ - Πληρώνει... χρυσάφι για εννιά 90λεπτα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελά λεφτά Μελισσανίδη σε Κριχόβιακ - Πληρώνει... χρυσάφι για εννιά 90λεπτα!

Πόσα χρήματα θα πάρει ο Πολωνός άσος στην ΑΕΚ; Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρει έναν παίκτη από το κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα.

Όλοι στην ΑΕΚ μπορεί να ξέρουν ότι σήμερα αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό σε ένα αρκετά κρίσιμο εκτός έδρας ματς, ωστόσο ο ενθουσιασμός των οπαδών του συλλόγου εστιάζεται... περισσότερο στην άφιξη του Κριχόβιακ, που πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα... μπαμ της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Όπως διαβάσατε και χθες το βράδυ στο sportdog.gr, στο ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, ο 32χρονος Πολωνός αρχηγός ανήκει σε ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως μανατζερικά γραφεία! Η ICM STELLAR SPORTS, των Μπαρνέτ - Μανάσε συγκρίνεται μόνο με τους Μέντες - Ραϊόλα!! Και σημειολογικά θα είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κάνει απευθείας δουλειά μαζί της.

Η επαφή που έγινε από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης με την την εταιρεία εκπροσώπησής του παίκτη ήταν άμεση και η ΑΕΚ για συμβόλαιο τριών μηνών, δηλαδή για 9 αγώνες! Από τη στιγμή δηλαδή που ο Πολωνός χαφ δεν είναι ακόμη στη χώρα μας για να παίξει στον αποψινό αγώνα ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει, για να πείσει ο Μελισσανίδης τον συγκεκριμένο άσο, δίνει στον Κριχόβιακ περισσότερες από 400 χιλ. ευρώ (συμβόλαιο + μπόνους υπογραφής) για ένα αρκετά σύντομο διάστημα, ωστόσο είναι απολύτως δικαιολογημένο το ποσό, από τη στιγμή που αυτός ο παίκτης έχει ετήσιο κασέ που ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ! Κάτι που σημαίνει ότι θα λάβει περίπου 40 χιλ. για κάθε ματς που θα δώσει με την φανέλα της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει στάτους η ΑΕΚ με υπογραφή Μελισσανίδη - Τρέλανε τους πάντες ο Κριχόβιακ - "Παίζω αύριο..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags