Facebook Pixel ΑΕΚ: Ο επόμενος μετά τον Κριχόβιακ στην ΑΕΚ - Μεγάλο όνομα στη λίστα Μελισσανίδη για προπονητής!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-13 16:00:00

Ο επόμενος μετά τον Κριχόβιακ στην ΑΕΚ - Μεγάλο όνομα στη λίστα Μελισσανίδη για προπονητής!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ο επόμενος μετά τον Κριχόβιακ στην ΑΕΚ - Μεγάλο όνομα στη λίστα Μελισσανίδη για προπονητής!

Τα σενάρια για Ευρωπαίο κόουτς και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής. Στην Ένωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης... πήρε προσωπικά την φετινή αποτυχία και ξεκινάει από τώρα την αναδόμηση της ομάδας. Μετά τη μεταγραφή του σπουδαίου Πολωνού, φουλάρει για προπονητή. Το νέο όνομα που εξετάζεται, ενώ περιμένουν πάντα τον Φερνάντο Σάντος.

ΑΕΚ: Την μεταγραφική "βόμβα" με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι έτοιμη να ρίξει η Ένωση, ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρινόμαυρων έδωσε το "οκ" για την σπουδαία αυτή κίνηση κι έτσι ο διεθνής Πολωνός χαφ ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Εκτός από το "μπαμ" με τον Κριχόβιακ ο Μελισσανίδης έχει επικεντρώσει τις έρευνές του και στην εύρεση του νέου τεχνικού της ομάδας, καθώς ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος βρίσκεται προσωρινά στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Τα ονόματα που ακούγονται και γράφονται καθημερινά είναι πάρα πολλά, με πιο πρόσφατο να είναι αυτό του πάλαι ποτέ σπουδαίου άσου, Ρόμπερτ Προσινέτσκι

Ο Κροάτης τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Ντενίζλισπορ το Νοέμβριο του ΄20. Στην Τουρκία δούλεψε επίσης στην Καϊσέρισπορ, ενώ ακόμα πιο πίσω πέρασε από τους πάγκους των Εθνικών ομάδων της Βοσνίας, του Αζερμπαϊτζάν καθώς και του Ερυθρού Αστέρα. Εν αντιθέσει πάντως με την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα του, ως κόουτς ο Προσινέτσκι δεν έχει καταφέρει να φτιάξει καλό όνομα και συμπληρώνει 1,5 χρόνο στην... ανεργία.

Παράλληλα, με την αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ υπάρχουν προτάσεις και για αθλητικούς διευθυντές, καθώς σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα των ατζέντηδων, οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με μεγάλα μανατζερικά γραφεία του εξωτερικού και λαμβάνουν βιογραφικά υποψήφιων για το συγκεκριμένο, νευραλγικό πόστο στην ομάδα. Παρόλα αυτά, όπως έχει δείξει κατά καιρούς ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δύσκολα θα εμπιστευτεί για αυτό τον ρόλο πρόσωπο που δεν γνωρίζει.

Την ίδια ώρα το αφεντικό της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να καθαιρέσει από τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή τον Παναγιώτη Κονέ, ανεξάρτητα από το εάν ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα προκρίνει ή όχι το μοντέλο των υπεραρμοδιοτήτων του νέου προπονητή, παραδίδοντας στο νέο κόουτς εκτός από τα αποδυτήρια και την "μπαγκέτα" των μεταγραφικών υποθέσεων και της στελέχωσης του ρόστερ.

Ωστόσο, η απομάκρυνση του Κονέ από το εν λόγω πόστο δεν σημαίνει και την έξοδό του από την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ, αφού υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προκριθεί η περίπτωσή του για να αναλάβει τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας, ύστερα από την φυγή του Βασίλη Δημητριάδη, αλλάζοντας πόστο το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν αυτός που κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ αντί του Δημητριάδη, κάτι που μαρτυρά την διάθεση να είναι αυτός ο νέος γενικός αρχηγός στην Ένωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά Μελισσανίδη σε Κριχόβιακ - Πληρώνει... χρυσάφι για εννιά 90λεπτα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags